4 Φεβ 2014

Μαχαιριά στην Ελλάδα από τον Γερμανό σοσιαλιστή Γκάμπριελ.


«Η Ελλάδα άπτεται περισσότερο της αρμοδιότητας της Παγκόσμιας Τράπεζας, παρά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αφού οι κρατικές δομές εκεί είναι ανύπαρκτες» υποστήριξε ο αντικαγκελάριος της ..Γερμανίας και πρόεδρος του γερμανικού σοασιαλιστικού κόμματος SPD  Ζίγκμαρ Γάμπριελ, σε εκδήλωση του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος στο Πότσδαμ.

Σημειώνουμε ότι το μεν ΔΝΤ ασχολείται με χώρες που έχουν...
ισχυρή κρατική δομή και παραγωγικό μηχανισμό, προκειμένου (με το αζημίωτο) να κάνουν τον παραγωγικό μηχανισμό να ξαναπάρει μπρος, ενώ η Παγκόσμια Τράπεζα παρέχει οικονομική και τεχνική βοήθεια σε τριτοκοσμικές χώρες, προκειμένου να στήσουν υποτυπώδεις υποδομές και κυρίως να μειωθεί η φτώχεια τους.
Πέρα από αυτό ο κ. Γκάμπριελ πρόσθεσε, ότι «η Ελλάδα κατόρθωσε να μπει στην Ευρωζώνη μόνο μέσω της παραποίησης όλων των στοιχείων».

Και να σκεφτεί κάποιος ότι το SPD, ήταν προεκλογικά το κόμμα εκείνο που υποστήριζε τον ευρωπαϊκό κοινοτισμό και την έκδοση ευρωομολόγων!!! Η ανάληψη της εξουσίας όμως, αποκάλυψε τα πραγματικά αισθήματα των Γερμανών σοσιαλιστών για τους Έλληνες.
http://www.hassapis-peter.blogspot.gr/2014/02/blog-post_4880.html