25 Φεβ 2014

Κάρολ: Παραλίγο να χάσω την οικογένειά μου επειδή έπινα -Εξομολόγηση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού

Η θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έχει κάνει ιδιαίτερα περιζήτητο για τις βρετανικές εφημερίδες, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (25/2) με τον Ολυμπιακό για το Champions League..
. Αυτό, όμως, έδωσε στο Ρόι Κάρολ την ευκαιρία να κάνει και μία εξομολόγηση από καρδιάς, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να μιλά για το πρόβλημα του αλκοολισμού που παραλίγο να καταστρέψει την καριέρα του.
Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε εντός των γηπέδων, «όπλισαν» το χέρι του με ένα ποτήρι αλκοόλ, μέσα στο οποίο βυθίστηκε, προσπαθώντας να ξεχάσει τα όσα τον ταλαιπωρούσαν. «Ελπίζω να καταλαβαίνει ο κόσμος. Νομίζουν ότι οι ποδοσφαιριστές ζουν μία υπέροχη ζωή, αλλά υπάρχει κατάθλιψη και αλκοόλ» είπε στον Guardian, κάνοντας λόγο για άσχημες καταστάσεις και υποτιθέμενους φίλους που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές. «Αν είσαι νέος, δεν παίζεις και κερδίζεις 20.000 λίρες την εβδομάδα, κάθεσαι στο σπίτι; Είχα επικεντρωθεί στο να βγαίνω έξω και όχι στο ποδόσφαιρο» συμπληρώνει ο Κάρολ, που προσθέτει, αμέσως, πως η ζωή του πλέον στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετική.
Πριν αλλάξουν όλα, όμως, βρέθηκε πολύ κοντά στον «γκρεμό» στα προσωπικά του. «Παραλίγο να χάσω την οικογένειά μου επειδή έπινα υπερβολικά. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα "Τι θα κάνω; Θα συνεχίσω έτσι και θα σκοτώσω τον εαυτό μου σε 2-3 χρόνια ή θα μείνω με την οικογένειά μου;". Και αυτό με τράβηξε από αυτή την κατάσταση» εξομολογείται και κάπου εκεί η πρόταση για την Ελλάδα, αρχικά για τον ΟΦΗ από όπου τον πήρε ο Ολυμπιακός, φάνταζε στο μυαλό του ως η σωτήρια λύση. «Αποφάσισα να κάνω μία νέα αρχή και να απομακρυνθώ από τις κακές συνήθειες» καταλήγει ο Κάρολ και η συνέχεια τον δικαίωσε.
Φωτογραφία: Eurokinissi