20 Φεβ 2014

ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΗΣΕ Ο ΦΑΗΛΟΣ Τρεις σίγουροι άνδρες-ο Σταμάτης, ο Μπαλτάκος και ο Μπούρας-αναλαμβάνουν να φέρουν τον Άρη στον ορθό δρόμο


Aπό τον Ζακ Σεγκελά
Ο ορισμός της θλίψης και της απόγνωσης-όπως αποκαλούν στο Μαξίμου τα ποσοστά του Άρη Σπηλιωτόπουλου-σήμανε συναγερμό. Πίσω και πέρα από τις πέτσινες δημοσκοπήσεις που ..
είδαν το φως της δημοσιότητας τα ποσοστά του εκλεκτού της ΝΔ μόλις μετά βίας ξεπερνάνε το 7% στην Αθήνα.
Μιλάμε για πανωλεθρία που αντανακλά τα μονοψήφια ποσοστά ενός κόμματος που χλευάζει τους πολίτες αφήνοντας να κυκλοφορούν ελεύθερα σχεδόν όλα τα καθάρματα που εμπλέκονται στις μίζες της Siemens, των Εξοπλιστικών, των Υποβρυχίων που γέρνουν, του Τ.Τ. και πάει λέγοντας.
Μόνο επικοινωνιακές τσιχλόφουσκες του στυλ Μ.Κ.Ο και λαθρεμπόριο πετρελαίου, ώστε να λησμονήσουμε τον θανατηφόρο εναγκαλισμό του Μεγάρου Μαξίμου με τους μηντιάρχες οι οποίοι εμπλέκονται, όπως οι μύγες στα σκατά, σε όλα τα σκάνδαλα διασπάθισης δημοσίου χρήματος.
Οι κ.κ Σαμαράς και Βενιζέλος πιστεύουν ότι απευθύνονται σε κάφρους και αυτό θα το πληρώσουν ακριβά-ειδικά τώρα που οι δανειστές έχουν στυλώσει τα πόδια και περιμένουν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών για να διαγράψουν από τον χάρτη των συνομιλητών τους εκείνους που έχουν απλώσει δίχτυ προστασίας στους εγχώριους ολιγάρχες την στιγμή που έχουν λεηλατήσει τους πολίτες τους.
Οι τελευταίοι ζούνε για την Κυριακή της Μεγάλης Εκδίκησης!
Εκείνοι την Κυριακή που θα καταψηφίσουν δαγκωτό τα δύο κόμματα εξουσίας ακόμη κι αν οι άλλες επιλογές είναι εξίσου αυτοκτονικές με τους διεφθαρμένους και τις παράγκες που μας κυβερνούν.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, καλπάζει με ποσοστό κοντά στο 30% ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ακολουθεί ο Κασιδιάρης. Καμίνης, Κακαλμάνης και ειδικά ο Σπηλιωτόπουλος είναι στα αζήττητα.
Ο Κόκκινος Συναγερμός ανάγκασε τον φίλο μου τον Μουρούτη-ο οποίος κρατώντας το κεφάλι τους ανάμεσα στα δύο του χέρια και βυθισμένος στην απόγνωση παρακολουθεί τον Άρη να φωτογραφίζεται με το ροζ πουλοβεράκι σε μια Αθήνα όπου κυριαρχεί το μαύρο της οργής και της κατάθλιψης.
Έτσι και αφού ο Χρύσανθος Λαζαρίδης πήρε και την γνώμη της Μαρίας Σπυράκη- χωρίς την συμπαντική σκέψη της οποίας δεν κάνει βήμα το Μαξίμου- αποφάσισαν να τοποθετήσουν 3 αδιαμφισβήττητους άνδρες ως μέντορες του Αρη Σπηλιωτόπουλου, μπας και έλθει στα ίσα του το παιδί.
Πρόκειται για τους Δημήτρη Σταμάτη, Κώστα Μπούρα και Τάκη Μπαλτάκο. Οι 3 τους ανέλαβαν να οδηγήσουν τον Άρη-δια μέσω του Αγίου Όρους-από τον τρίτο δρόμο στον ορθό, αποφεύγοντας όπως ο διαόλος το λιβάνι τυχόν οπισθοδρομήσεις.
Μάλιστα στην προσπάθειά τους να σώσουν τον Αρη (που δεν σώζεται) από την πανωλεθρία, αποτέλεσμα της οποίας θα είναι ο Τσίπρας πρωθυπουργός τον προσεχή Οκτώβριο, αποφάσισαν να ζητήσουν την συνδρομή του Φαήλου Κρανιδιώτη.
Ο Φαήλος μόλις άκουσε τον Σταμάτη να του μεταφέρει το αίτημα των 3 αντέδρασε μειλίχια:
-Eγώ δεν μπλέκω με λουλούδες, αιλάινερς και κραγιόνια πισωγλέντηδες. Αν θέλετε, έχω κάτι "χτιστούς" λοκατζήδες  να σας συστήσω οι οποίοι θα μπορούσαν με χαρά να βοηθήσουν στο έργο σας. Άντε γεια τώρα...
Σας θυμίζουμε ότι ο Φαήλος είχε γράψει στο antinews το περίφημο έπος για τον Δημήτρη Σταμάτη:
«Τεμπέλης βαψομαλλιάς, με μουστακάκι, «φυζίκ» συνταξιούχου Αργεντίνου ζιγκολό ή παλιού γκαρσονιού στο «Διόνυσο». Είναι από αυτούς που θα μας «σώσουν»...Ερμη Πατρίδα», ήταν η ανάρτησή του η οποία φωτογράφίζε τον υπουργό Επικρατείας, βουλευτή Θεσσαλονίκης και επίσης στενό φίλο του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρη Σταμάτη.

Γεμάτος θυμό ο Σταμάτης στράφηκε στον Μπαλτάκο
 
-Ρε Τάκη, δεν μπορείς να στήσεις καμιά παράγκα με τους παπάδες του Αγίου Όρους ώστε μετά τον Πρόεδρο να ανεβάσουμε και τον Άρη στις Καρυές και να τον φωτογραφήσουμε την ώρα που θα κρατάει την εικόνα της Παναγιάς-αντί το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι; Το ξέρεις πως αν μας πάρει τον δήμο της Αθήνας ο Σακελλαρίδης, το Φθινόπωρο θα μας τεμαχίσουν με τα κονσερβούτια τα ξυπόλητα τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ...
 
.Δημήτρη-απάντησε ο Μπαλτάκος-είμαι πολύ απασχολημένος αυτό το καιρό. Έχω να επιλύσω την εξίσωση: Φιλιππίδης 2 εκατομμύρια, Κοντομηνάς 5 εκατομμύρια και Λαυρεντιάδης 100 εκατομμύρια. Άσε έχω μπλέξει...
 
Εκείνη την ώρα πετάχθηκε ο πάντα στωικός και χαμηλών τόνων Κώστας Μπούρας.
 
-Παιδιά έχω μια ιδεά. Θα ρίξουμε δίπλα στον Άρη μια όμορφη και σοβαρή γυναίκα. Την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η Άννα Μισέλ θα γίνει η σκιά του Άρη...Όπου ο Άρης και η Μισέλ η οποία με την λάμψη και την ευστροφία της θα κερδίζει το ενδιαφέρον από τα ροζ πουλόβερ του Άρη. Η Μισέλ είναι το μυστικό, η γυναίκα που θα μπορούσε να δώσει φτερά στην προεκλογική εκστρατεία του Άρη...
 
Οι δύο άλλοι τον παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι. Ο Κώστας Μπούρας ήταν τελικά πανούργος σαν τον Οδυσσέα. Άρχισαν αμέσως να κάνουν ζάπινγκ με μανία για να πετύχουν το κανάλι στο οποίο βρισκόταν η Άννα Μισέλ. Μόνο εκείνη θα μπορούσε να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα...
 http://kourdistoportocali.com/post/33419/aristrio