17 Φεβ 2014

Τα παράδοξα των εκλογών: Το φούξια πουλοβεράκι του Αρη Σπηλιωτόπουλου και το «Πάτερ Ημών» του Αντώνη Σαμαρά

Σε λιγο καιρο θα αρχισουν να κανουν ΒΟΥΝΤΟΥ μηπως σωθουν απο την πανωλεθρια!!!!
Αγρια θα είναι η μάχη των κομμάτων και των υποψηφίων στις προσεχείς ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.....
Οι υποψήφιοι θα επιδοθούν σε πάσης φύσεως υπερβολές για να κερδίσουν ψήφους. Από την επικοινωνιακή υπερβολή δεν ξέφυγε ούτε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ξάφνιασε με το «Πάτερ Ημών» μπροστά στις κάμερες.
Τις επισκέψεις του στις Μονές του Αγίου Ορους συνέχισε και την Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς, αφού διανυκτέρευσε στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Κοινότητας στις Καρυές.
Το πρόγραμμα της Κυριακής είχε πρωϊνό ξύπνημα για τον πρωθυπουργό, καθώς παρέστη στη Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό του Πρωτάτου στις Καρυές, όπου ξάφνιασε λέγοντας το «Πιστεύω» και το «Πάτερ Ημών», μπροστά στις κάμερες.
Ο «νέος» Σπηλιωτόπουλος
Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος για τη Νέα Δημοκρατία για τον Δήμο της Αθήνας Άρης Σπηλιωτόπουλος, αποφάσισε να αναδείξει το προφίλ του «νέου» και χαρούμενου πολιτικού προσώπου, αφού εμφανίστηκε την Κυριακή να κάνει δηλώσεις on camera φορώντας ένα εκτυφλωτικό φούξια πουλοβεράκι.
Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος βρίσκει εμπόδια στην κούρσα της Αθήνας με την «αντάρτικη» υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη, δεν έχει παρουσιάσει ακόμη ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για την Αθήνα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Έθνος της Κυριακής, ο κ. Σπηλιωτόπουλος περιορίστηκε να επαναλάβει κάποιες γενικότητες:
«Με συγκεκριμένο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας ανθρώπινη, σύγχρονη, πιο λειτουργική, περισσότερο όμορφη. Να γίνει μια πόλη που δεν θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μια πόλη πρότυπο. Μια πόλη στην οποία οι κάτοικοι θα αισθάνονται ασφαλείς παντού» ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.
«Μια πόλη που το κοινωνικό της έργο θα μετριέται με πράξεις και όχι με λόγια. Μια πόλη που θα μπορεί να ανταποκριθεί στο πρόβλημα των αστέγων. Μια πόλη που η υποδομή της θα σέβεται τον πεζό, με ελεύθερα πεζοδρόμια και με σήμανση, όπως συμβαίνει σε όλες στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες».

Πηγή: Τα παράδοξα των εκλογών: Το φούξια πουλοβεράκι του Αρη Σπηλιωτόπουλου και το «Πάτερ Ημών» του Αντώνη Σαμαρά [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/143429#ixzz2tZTPfG73