21 Φεβ 2014

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙAΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ


2180 I576535 300x150 ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ  ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙAΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑΔιαβάστε:»Ορισμένοι βουλευτές και υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας για παράδειγμα έχουν πάθει αφωνία τις τελευταίες ημέρες και μετά τις υποψηφιότητες των κ. Σπηλιωτόπουλου και ..
Κακλαμάνη. Βγαίνουν στα κανάλια και όταν τους ρωτούν ποιον θα στηρίξουν τηρούν ουδέτερη στάση, παρ’ ότι γνωρίζουν ότι επιλογή του Μαξίμου –έστω και διακριτική- είναι ο κ. Σπηλιωτόπουλος.
Ο ένας λέει ότι θα είναι ουδέτερος, ο άλλος ότι ψηφίζει σε άλλο δήμο, οπότε δεν έχει να πει κάτι. Πολλοί, ωστόσο, επιλέγουν να μην εμφανίζονται καν στα κανάλια και τα ραδιόφωνα προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν ερωτήσεις για τις εκλογές και τους υποψήφιους της Αθήνας. Ετσι νομίζουν ότι θα κρατήσουν πολιτική ίσων αποστάσεων, θα τα έχουν καλά με όλους, ο πρωθυπουργός δεν θα δώσει σημασία ενώ θα είναι και οι ίδιοι κερδισμένοι, όποιος κι αν είναι ο νικητής των εκλογών.
Ορισμένοι υπουργοί και βουλευτές πρέπει από τώρα να βάλουν το χέρι τους στη φωτιά. Να στηρίξουν την επιλογή του κόμματος ή εν πάση περιπτώσει να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι στηρίζουν Κακλαμάνη ώστε να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε»
Aν δέν δείχνει πανικό η συμπεριφορά αυτή των εξαπτέρυγων τί δείχνει;Εκβιάζουν ανοικτα τους βουλευτές να στηρίξουν τον Αρη αφου βλέπουν οτι δέν τραβαει η δουλεια παρα τις στημενες δημοσκοπήσεις που ετοιμαζουν για το Σαββατοκύριακο.
Διαβάστε αλλο κομματι».
«Ο Σαμαράς τα «έχει πάρει στο κρανίο» με τη στάση αυτή και σύντομα θα ρίξει τις προειδοποιητικές του βολές κι όποιον πάρει ο Χάρος. Διότι την αχαριστία πολλοί εμίσησαν, τον αχάριστο ουδείς.Π.χ. ο Προκόπης Παυλόπουλος γιατί άραγε έσπευσε χθες, αφού είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι τελικά στηρίζει τον Άρη, να φωτογραφηθεί στην Βουλή με τον Νικήτα Κακλαμάνη; Η Όλγα Κεφαλογιάννη τι στάση τηρεί; Η Ντόρα θα μιλήσει; Ο Αβραμόπουλος θα τον πάρει να πάνε μια βόλτα στα παλαιά του λημέρια; Ο Κικίλιας θα απαρνηθεί τον πολιτικό του μέντορα Κακλαμάνη»;
Aθλιο παιγνιδι μιας πολιτικης ανοιξης που ολοκληρώνει τον κύκλο της και κοιτάει να αφησει πισω της συντρίμια.Η μάχη αυτή ειναι κατ εξοχην πολιτική.Ο ψηφοφορος θα δώσει απαντηση στην πολιτική ανοιξη.Να πανε σπιτι τους να αναγεννηθει η Νέα Δημοκρατια.