4 Φεβ 2014

ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!


Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και διατελέσας υφυπουργός Γεωργίας της κυβέρνησης Παπαδήμα κ. Αστέριος Ροντούλης, μετέπειτα, για μια αποσπασούλα έκανε την...
περατζάδα του και από το κόμμα του Καμμένου, μεταγραφείς μόλις χθες στη ΝΔ του Σαμαρά και γνωστός επίσης από παλαιότερη υπόθεση εμπλοκής του σε κάποια περίεργη υπόθεση με χρήματα  αποσπασμένων υπαλλήλων στο βουλευτικό του γραφείο που «έμπαιναν αυθόρμητα»  σε λογαριασμό του, καταγγέλθηκε από τον κ. Αλέξανδρο Πιστοφίδη, για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας!!!
Διαβάστε τι έκανε αυτός ο απίθανος τύπος και πολιτικός γυρολόγος:  Στις 17/11/2010 ο κ. Πιστοφίδης με εμπεριστατωμένο άρθρο του στο Press-GR  (http://press-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_6852.html) δημοσίευσε μια επιστολή του με την οποία καταγγέλλει τον τότε βουλευτή του ΛΑΟΣ Ροντούλη Αστέριο για την διάπραξη της λίαν ατιμωτικής και αξιόποινης πράξης της κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας, που  συνίσταται στη δημοσίευση άρθρου του κ. Πιστοφίδη με τίτλο: «Καλημέρα Σχολείο – Καλημέρα Θλίψη» και το οποίο ο κ. Βουλευτής και μέχρι τότε υπεύθυνος παιδείας του κόμματός του, αναδημοσίευσε 5 μήνες αργότερα στην Εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας με τίτλο: «Το σχολείο που θέλει ο ΛΑΟΣ».

Τα λόγια είναι περιττά, η αχλάδα πίσω την έχει την ουρά και να τον χαίρονται αυτόν που κάποτε από το βήμα της βουλής τους απεκάλεσε και γομάρια.