19 Φεβ 2014

Απιστευτη καταγγελια εναντιον του ΑΔΩΝΙ....


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην εκπομπή Κίτρινος Τύπος της 17 Φεβρουαρίου 2014 στο τηλεοπτικό κανάλι EXTRA3, αναφέρθηκα σε μία καταγγελία που έκανα στην Εισαγγελία Αθηνών στις 10 Φεβρουαρίου του 2014, κατά του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, ότι έκανε ...ψευδή δήλωση στην Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων και των Βουλευτών, για την αγορά πολυτελούς κατοικίας – μεζονέτας 217,94τμ στα Β. Προάστια, με κόστος αγοράς τις 274.958,60 ευρώ, δηλαδή την αντικειμενική αξία, αντί του ποσού της πραγματικής αξίας που σύμφωνα με τις τιμές εκείνης της εποχής δεν πρέπει να ήταν κάτω από τις 740.000 ευρώ, καθώς και ότι δεν δήλωσε τότε την πραγματική επιφάνεια της κατοικίας του, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να πληρώνει λιγότερους φόρους, δημοτικά τέλη, δημοτικούς φόρους και χαράτσια στην ΔΕΗ.
Ως απόδειξη των όσων λέω προσκόμισα τις δηλώσεις του κ. Άδωνη Γεωργιάδη στην Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων και των Βουλευτών, στοιχεία από το Συμβόλαιο αγοράς της πολυτελούς κατοικίας στα Βάρια Προάστια και τον αριθμό δανειακής σύμβασης για το ποσό του δανείου με το οποίο αγόρασε ο Υπουργός Γεωργιάδης την πολυτελή κατοικία, ύψους 530.000 ευρώ με προσημείωση του εν λόγω ακινήτου στις 630.000 ευρώ από την ίδια την Τράπεζα, που λίγες ημέρες πριν την εκταμίευση του δανείου γνώριζε πολύ καλά ότι το συμβόλαιο πραγματοποιήθηκε στις 274.958,60 ευρώ!!!
Ο Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή Κίτρινος Τύπος την ίδια μέρα, αφού δήλωσε ότι αγόρασε την πολυτελή κατοικία στην τιμή της αντικειμενικής αξίας, αρνούμενος ότι την αγόρασε σε μεγαλύτερο τίμημα, δηλαδή με τιμή 1.145,66ευρώ/τμ για νεόδμητη πολυτελή κατοικία-μεζονέτα!!!, με κατηγόρησε δημοσίως ως ψεύτη και γελοίο και με προκάλεσε δημοσίως να πάμε την επομένη ημέρα παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου της ίδιας εκπομπής ΖΟΥΓΛΑ, σε συμβολαιογράφο που θα όριζε ο παρουσιαστής της εκπομπής κος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και αφού θα μου έφερνε όλα τα σχετικά στοιχεία, και εφόσον θα αποδεικνυόταν μετά την σχετική έρευνα, στην οποία δέχτηκε να συμβάλει δίνοντας και ο ίδιος στους νομικούς μου εκπροσώπους την σχετική άδεια για έλεγχο των λογαριασμών του, ότι αν το πραγματικό τίμημα αγοράς της κατοικίας που αγόρασε είναι αυτό που αναγράφετε στο συμβόλαιο αγοράς, δηλαδή στις 274.958.60 ευρώ, θα του έδινα ως αποζημίωση των όσων κακώς κατήγγειλα, 200.000 ευρώ, ενώ αν θα αποδεικνυόταν ότι το τίμημα ήταν πολύ περισσότερο, τουλάχιστον το ποσό του δανείου, τότε αυτός θα παραιτούταν αμέσως της Υπουργικής θέσης που κατέχει στο Υπουργείο Υγείας, της βουλευτικής του έδρας και ότι θα μου έδινε το ποσό του στοιχήματος που ό ίδιος Πανελλαδικά με είχε προκαλέσει δηλαδή αυτό των 200.000 ευρώ.
Την ως άνω σχετική του πρόταση- πρόκληση του στοιχήματος αναγκάστηκα να την αποδεχτώ, καθώς σε άλλη περίπτωση θα φαινόταν στους ανά την Ελλάδα τηλεθεατές ότι τα στοιχεία με τα οποία τον είχα ήδη καταγγείλει ήταν ψευδή. Έτσι την επόμενη μέρα στις 9:15πμ στις 18/02/2014, πήγαμε στο γραφείο της επί της οδού Μαυρομιχάλη 11 στην Αθήνα, του Συμβολαιογράφου Ιωάννη Γουβένη, παρουσία του δημοσιογράφου Παναγιώτη Βλαχουτσάκου και του τηλεοπτικού συνεργείου της εκπομπής ΖΟΥΓΛΑ, παρουσία 12 παραβρισκόμενων μαρτύρων.
Ο κος Γεωργιάδης μας υπέδειξε ένα φάκελο στον οποίο ισχυρίστηκε ότι περιείχε την κίνηση του τραπεζικού του λογαριασμού, την εποχή που αγόρασε την πολυτελή κοτοικία – μεζονέτα στα Β. Προάστια, δίνοντάς μας τον προφορικό του λόγο ως επιβεβαίωση, ότι δεν τηρούσε λογαριασμό σε άλλη τράπεζα και μου ζήτησε ευθαρσώς να του παραδώσω τις 200.000 ευρώ.
Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική, καθώς το προηγούμενο βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή Κίτρινος Τύπος, εμείς οι δύο συμφωνήσαμε σε Πανελλαδική ζωντανή αναμετάδοση, ότι στο συμβολαιογραφείο θα συντάσσαμε μία συμβολαιογραφική πράξη, τέτοια ώστε εφόσον αποδειχτεί τι από τα δύο είναι αληθές, να ισχύσουν οι όροι του στοιχήματος που τόσο απροκάλυπτα ο κος Γεωργιάδης έθεσε δημοσίως, στην προσπάθειά του να πείσει τους τηλεθεατές ότι ήταν όντως αδίκως καταγγελλόμενος από εμένα.
Τότε ο Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης, υβρίζοντάς με και αποκαλώντας με ότι είμαι ψεύτης, συκοφάντης και άνθρωπος του Πάνου Καμμένου (Προέδρου του Κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δηλαδή βαλτός συκοφάντης), σηκώθηκε και έφυγε από το γραφείο του συμβολαιογράφου Ιωάννη Γουβέλη, αφήνοντάς μας όλους σύξυλους και άφωνους, αφού άλλα έλεγε την προηγούμενη ημέρα και άλλα έπραξε όταν στριμώχθηκε λόγω έλλειψης επιχειρημάτων και αφού δεν μπορούσε να πείσει ούτε τον έγκριτο συμβολαιογράφο, παρά τις παρακλήσεις μου να παραμείνει ως όφειλε.

Καλώ τον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη να πράξει αυτό που υποσχέθηκε ο ίδιος, δηλαδή να παραιτηθεί σήμερα κιόλας της Υπουργικής θέσης που κατέχει στο Υπουργείο Υγείας, της βουλευτικής του έδρας και να μου δώσει το ποσό του στοιχήματος των 200.000 ευρώ, όπως υποσχέθηκε παρουσία πολλών εκατομμυρίων τηλεθεατών, αλλά και του συνόλου του Ελληνικού λαού, αφού είχε το θράσος να το κάνει ο ίδιος δημοσίως, αποδεικνύοντας ότι έχει και «πολιτικό λόγο τιμής» αλλά και του «λόγου τιμής του» ως δημόσιος άνδρας.
Καλώ τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Αντώνη Σαμαρά να εκδιώξει από την θέση του Υπουργού, τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη και να τον διώξει και από την κοινοβουλευτική ομάδα του Κυβερνόντος κόμματος, καθώς ο κος Γεωργιάδης εκθέτει και την θέση του Υπουργού την οποία κατέχει αλλά και εκ του λόγου ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι θα ελεγχθούν και θα τιμωρηθούν όσοι έχουν υποπέσει σε παραπτώματα στο πόθεν έσχες.
Καλώ επίσης την Βουλή των Ελλήνων να του άρει την βουλευτική του ασυλία, καθώς θα πρέπει να εκδικαστεί και η καταγγελία μου στην Εισαγγελία Αθηνών και η μήνυση που θα του καταθέσω για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση του ονόματός μου, τόσο ως πολίτης όσο και ως Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττική με το Συνδυασμό Ε.ΠΑΝ.ΕΚ.ΚΙΝΗΣΗ (Ενωτική Παναττική Εκσυγχρονιστική Κίνηση), όσο και για το αδίκημα της παραποίησης των δηλώσεών του στην Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων και των Βουλευτών.
Δηλώνω επίσης ότι θα προβώ σε μήνυση εις βάρος του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση του ονόματός μου, τόσο ως πολίτη όσο και ως Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, αφού με αποκάλεσε κατ’ επανάληψη γελοίο, ψεύτη και συκοφάντη, προσπαθώντας επίσης να με εμπλέξει ως στέλεχος και υποψήφιο του κόμματος άλλης πολιτικής παράταξης, με στόχο να με εντάξει σε κομματικά σχήματα και όχι ως πραγματικά ανεξάρτητο Περιφερειακό Συνδυασμό, παρότι το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής κος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τον είχε διακόψει πολλές φορές και τον είχε ενημερώσει σχετικά.
Δηλώνω επίσης ότι έχω το δικαίωμα να καταθέσω εις βάρος του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη και σχετική αγωγή.
Ειδικά για το στοίχημα των 200.000 ευρώ θα προβώ και σε ασφαλιστικά μέτρα κατά παντός κινητής και ακίνητης περιουσίας του κ. Άδωνη Γεωργιάδη, καθώς φαίνεται ότι είναι αναξιόπιστος, αφού σηκώθηκε και έφυγε από το γραφείο του συμβολαιογράφου, μη τηρώντας την υπόσχεσή που ο ίδιος είχε δώσει και μάλιστα προκλητικά το προηγούμενο βράδυ και μάλιστα μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές.

Σημειώνω δε, ότι ο Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης, αποδέχτηκε τελικά δημοσίως στο συμβολαιογραφικό γραφείο στις 18 Φεβρουαρίου ότι δήλωσε ψευδή στοιχεία, δηλώνοντας προκλητικά στις κάμερες ότι το αυτό έχει πράξει και το 99% των Ελλήνων πολιτών. Αλήθεια οι Έλληνες πολίτες δηλώνουν αναληθή στοιχεία στην Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων και των Βουλευτών;
Και όλα αυτά έγινα την ημέρα που ο Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης έκλεινε για 30 ημέρες τα καταστήματα του ΕΟΠΥΥ σε όλη την Ελλάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά στην βραδυνή εκπομπή του Κίτρινου Τύπου της 17ης Φεβρουαρίου 2014 «..αφήστε την υγεία τώρα, βρήκαμε ένα καλό άνθρωπο να μας δώσει 200.000..). Και πράγματι στις 18 Φεβρουαρίου του 2014, την ημέρα που ο Υπουργός έκλεινε Πανελλαδικώς όλα τα καταστήματα του ΕΟΠΥΥ, έτρεχε στα συμβολαιογραφία να παίζει στοιχήματα της τάξεως των 200.000 ευρώ, προκαλώντας με αυτή του την στάση τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό, που βρίσκεται πολύ κάτω από το όριο φτώχιας.