14 Φεβ 2014

Σταυρος μαρτυριου ο σταυρος - στα κεραμιδια του Μαξιμου το δεξι χερι του Αντωνη

Ο Αντωνης δεν ξεχνα. Οπαδος της λογικης "μια φορα προδοτης, για παντα προσδοτης" φροντιζει να περιμενει στη γωνια οσους τον πουλησαν στις κρισιμες στιγμες για το πολιτικο του μελλον και ..
εβαζαν λακουβες στο μονοπατι που ειχε χαραξει για την πρωθυπουργια. Ετσι εξηγειται και το αγριο αδειασμα που εκανε στον Μανωλη Κεφαλογιαννη υποκυπτωντας στις απαιτησεις Βενιζελου για σταυρο στο ευρωψηφοδελτιο.

Το διλημμα για τον Αντωνη δεν ηταν διλημμα. Δεν ξεπερασε ποτε οτι ο Μανωλης Κεφαλογιαννης δεν ψηφισε το δευτερο μνημονιο που του ανοιγε το δρομο για το Μεγαρο Μαξιμου. Το πρωτο αδειασμα με την καρατομηση του απο Γραμματεας του κομματος εγινε βελουδινα, υποσχομενος στον Κρητικο βουλευτη την πρωτη εκλογιμη θεση στο Ευρωψηφοδελτιο. Πριν ομως αλεκτωρ λαλησαι τρεις, ο Αντωνακης αδειασε και παλι τον Μανωλη οδηγωντας τον στο κυνηγι του σταυρου σε ολοκληρη την επικρατεια.

Το μαρμαρο των 58 και του Μανωλιου πληρωνει ομως και ενας στενος συνεργατης του Αντωνη που κατοικοεδρευει στην Ηρωδου Αττικου και εχει τα ηνια της επικοινωνιακης στρατηγικης του Πρωθυπουργου. Το πρωην golden boy της Συγγρου που τα δημοσιευματα τον ηθελαν να λαμβανει μηνιαιους μισθους υψους 8000 ευρω μετακομισε με πολιτικες βλεψεις στο Μεγαρο Μαξιμου. Υπερασπιζομενος καθημερινα τον Αντωνη στο facebook και το twitter εκανε διαφημιση στο υπερ-εγω του που θα ελεγε και ο Βαρτζοπουλος και η στροφη στον σταυρο στο παρα πεντε των εκλογων τον αφηνει εκτος Στρασβουργου και τον στελνει διαμαρτυρομενο στα κεραμιδια του Μεγαρου Μαξιμου.