Ολοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να καταναλώνουμε προσεκτικά τα
μανιτάρια που θέλουμε να καταναλώσουμε γιατί πολύ απλά μπορεί να
οδηγηθούμε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης....
Δεν είναι, όμως, το μόνο τρόφιμο που μπορεί να μας δηλητηριάσει. Υπάρχουν πολλά άλλα, τα οποία καταναλώνουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση τα οποία υπό ορισμένς συνθήκες θα μπορούσαν να μετατραπούν σε σκέτο δηλητήριο.
Σύμφωνα με το Onmed.gr, τα 10 τρόφιμα τα οποία υπό ορισμένες συνθήκες θα μπορούσαν να προκαλέσουν δηλητηρίαση είναι τα εξής:
Δεν είναι, όμως, το μόνο τρόφιμο που μπορεί να μας δηλητηριάσει. Υπάρχουν πολλά άλλα, τα οποία καταναλώνουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση τα οποία υπό ορισμένς συνθήκες θα μπορούσαν να μετατραπούν σε σκέτο δηλητήριο.
Σύμφωνα με το Onmed.gr, τα 10 τρόφιμα τα οποία υπό ορισμένες συνθήκες θα μπορούσαν να προκαλέσουν δηλητηρίαση είναι τα εξής:
- Κεράσι
- Μοσχοκάρυδο
- Πατάτα
- Αμύγδαλα
- Μέλι
- Τομάτα
- Τόνος
- Κάσιους
- Ρύζι
- Ραβέντι (ρήο)