11 Φεβ 2014

Μάνα αστυνομικού προς Νέα Δημοκρατία: "Ιδού γιατί σας γύρισαν την πλάτη οι αστυνομικοί..."


Οργισμένη επιστολή αγανάκτησης μητέρας αστυνομικού στο bloko.gr προς την κυβέρνηση της νέας δημοκρατίας. Εμείς δεν χρειάζεται να προσθέσουμε ούτε κόμμα, παρά μόνο την..
παραίνεση σταστελέχη της Συγγρού να διαβάσουν το κείμενο. Τότε μόνο θα καταλάβουν για ποιο λόγο και για πρώτη φορά, χάνουν την αστυνομία από κομματικό πελάτη. Το μόνο που θα μπορούσαμε να ίσως να προσθέσουμε, είναι τα κατορθώματα- επιτεύγματα Δένδια που εξίσωσε την αστυνομία με
την χρυσή αυγή. Εκείνο ήταν το τελειωτικό χτύπημα...
Διαβάστε την επιστολή και θα καταλάβετε...

"Ακούμε όλοι και βλέπουμε ποσοστά ξένων – καθαρών δημοσκοπήσεων που σας δίνουν τρίτο κόμμα πλέον , κοντά στο 14 % ! Δεν χρειάζεται να αναρωτηθεί κανείς για ποιό λόγο βρίσκεστε πλέον εκεί που βρίσκεστε . Καταστρέψατε κυριολεκτικά ότι πυλώνα σταθερότητας είχε αυτή η κοινωνία . Επειδή όμως γράφω αυτή την επιστολή ως μάνα αστυνομικού που κάθε μέρα κάνει τον σταυρό της για να γυρίσει το παιδί της σώο , που κάθε μέρα βλέπει να το σκοτώνει το άγχος της δουλειάς του , ένα άγχος που αδικαιολόγητα εσείς διογκώνετε σε υπέρμετρο βαθμό  . .. . . .
Αν αναρωτιέστε για ποιόν λόγο οι αστυνομικοί σαν αστυνομικοί και σαν Έλληνες πολίτες σας γύρισαν την πλάτη και στράφηκαν αλλού , να κοιτάξετε τότε τις πράξεις σας και τις ενέργειες σας διαδοχικά στο πέρασμα του χρόνου που κυβερνήσατε . Τους εξαθλιώσατε οικονομικά και τους κάνατε ζητιάνους . Τους χρησιμοποιείτε ως πιόνια σας και όχι ως αυτό που ορίζει το σύνταγμα , την προστασία του πολίτη και της περιουσίας . Στρέψατε πολλές φορές την κοινή γνώμη εναντίον τους και άδικα .
Και μέσα σε όλα αυτά , τους υποχρεώνετε τώρα να γίνονται ξένοι στον ίδιο τους τον τόπο , αφού παγιώσατε την κατάσταση με τις αποσπάσεις , να λείπουν δηλαδή τρεις μήνες τον χρόνο , μετανάστες στην ίδια τους την πατρίδα, για να κάνουν μπειμπι – σιτινγκ τους αλλοδαπούς .
Και μέσα σε όλα αυτά ΞΑΝΑ – ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ , με νομοσχέδιο που θα τους κάνει υποχείριό σας , όσον αφορά τις μεταθέσεις . Και τόσα παιδιά πασχίζουν να πάνε στους τόπους τους και τους κρατάτε παγιδευμένους χρόνια τώρα στην Αθήνα . Δηλαδή με απλά λόγια τους διαλύσατε οικονομικά , τους διαλύετε κοινωνικά και στο τέλος ΚΑΙ  ψυχολογικά . Και περιμένετε από αυτή την αστυνομία να κάνει την δουλειά της σωστά . . . Και όμως το θαύμα είναι οτί την κάνει . . . . Αν αναρωτιέστε όμως γιατί θα δείτε το μαύρο στις εκλογές , μην αναρωτιέστε άλλο .
Κοιτάξτε τα μούτρα σας στον καθρέπτη .