15 Φεβ 2014

Σε αργία πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και μετακλητός υπάλληλος της Βουλής


ΒουλήΔύο υπάλληλοι της Βουλής τέθηκαν σε αργία και περικοπή μισθού, ενώ σύντομα αναμένεται να κριθεί η παραμονή τους ή η απόλυσή τους από το ελληνικό κοινοβούλιο.
Ο πρώτος υπάλληλος που τέθηκε σε αργία από τη ...
Βουλή είναι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νικήτας Σιώης ο οποίος είχε παραιτηθεί επικαλούμενος φόρτο εργασίας, παρόλο που τα τελευταία χρόνια δήλωνε άνεργος, περίπου 1,5 μήνα μετά την εκλογή του. Ο 51χρονος, στέλεχος της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες παρέδωσε τη θέση του στον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, ένα από τα ηγετικά στελέχη του κόμματος και σύντροφος της κόρης του Νίκου Μιχαλολιάκου και μετά προσελήφθη ως υπάλληλος στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Σε βάρος του Σιώη έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνικών αθυρμάτων.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του τον Οκτώβρη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καραμπίνα, για την οποία είχε παραβιάσει τις προϋποθέσεις της άδειας, με προσαρμογή εξαρτήματος, κοντάκι με τα εξαρτήματά του, εννέα κροτίδες, μαχαίρι, τέσσερα κυνηγετικά φυσίγγια, 71 βληθείσες βολίδες διαφόρων διαμετρημάτων και οκτώ στυλιάρια.
Η δεύτερη υπάλληλος που τέθηκε σε αργία διότι κρίθηκε πως η συγκεκριμένη συστηματικά λείπει από την εργασία της αδικαιολόγητα.
Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi
 http://www.paraskhnio.gr