21 Φεβ 2014

ETOIMAZOYN TA ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ..ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ


Στιγμιότυπο 2014 02 14 4.56.36 μ.μ. 300x265 ETOIMAZOYN TA ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ..ΣΤΗΜΕΝΕΣ  ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣτημένες αναγωγές δημοσκοπήσεων μετά τις στημένες δημοσκοπήσεις ετοιμάζουν οι νταβατζήδες των μιντια για το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα φαίνεται οτι το στήσιμο ειναι ....
«επισημο» πλέον, αφού ζητήθηκαν δυο -τρεις δημοσκοπήσεις να βγουν…με περίπου τα ίδια αποτελέσματα…
Οι επιλογές Σαμαρά σύμφωνα με τις πραγματικες δημοσκοπήσεις πάνε κατα διαόλου .
Κάποιοι προφανώς τον ειχαν διαβεβαιώσει -οπως και τους Ιωαννιδη και Σπηλιωτόπουλο- ότι με την ανακοίνωση των ονομάτων τους θα τελειωνε το παραμύθι. Αυτό, όμως, μόλις άρχισε. Δίνουν μάχες και μάλιστα σκληρότατες να πάνε στο δεύτερο γύρο -μεχρι στιγμής ειναι σίγουρο ότι δεν το καταφέρνουν- και όλα δείχνουν οτι ακόμη κι αν δεν είναι στο δεύτερο γύρο οι ανεξάρτητοι οι επιλογές Σαμαρά θα ηττηθούν μετωπικά…Αυτο εχει κλονήσει τον Σαμαρά και το επιτελειο του που ετοιμαζουν τόνους λάσπης για τον τελευταίο μήνα, ενξώ τώρα σταδιακά κάθε τρεις και λιγο θα ρίχνουν κι αλλη λάσπη στον ανεμιστήρα.
Ο τελευταίος εφιάλτης του Σαμαρά λεγεται…βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.Τον δουλεύουν ψιλο γαζί και επειδη το κατάλαβε έδωσε εντολη να τους ΄πιέσουν για να δηλώσουν την υποστήριξη τους στους υποψήφιους που αυτος επελεξε. Κανεις φυσικά δεν γνωρίζει εάν κατι τέτοιο στο τέλος θα αποδειχθει αρνητικό. Σε αυτα εαν προστεθούν και οι φήμες που λένε οτι ο Κ.Καραμανλης δεν θελει επισημως να μπλέκεται, αλλά δεν υπάρχει Καραμανλικός βουλευτής που να μην στηρίζει τον Νικήτα και τον Τζιτζικώστα, τότε τα πράγματα γίνονται εφιαλτικά για την …πολιτική ανοιξη.