6 Φεβ 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΝΟΣΗΡΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ O Kασιδιάρης αρπάζει την Χρυσή Αυγή από τον Μιχαλολιάκο για να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ του Βορίδη


 

Δεν ήταν λίγοι οι αξιοπρεπείς πολίτες, οι οποίοι ζουν καταπιεσμένοι κάτω από το κράτος της παράγκας της διαπλοκής, που αναρωτιόντουσαν για ποιο λόγο κυκλοφορεί ελεύθερος ο Κασιδιάρης.
Για ποιο λόγο οι τραμπουκισμοί του, και ...
μάλιστα μπροστά στις κάμερες, παραμένουν ατιμώρητοι. Για ποιο λόγο ο-σύμφωνα με μαρτυρίες-εκπαιδευτής των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής παραμένει ελεύθερος. Για ποιο λόγο η Δικαιοσύνη δεν τολμά να τον ακουμπήσει.
Και να που σιγά σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι και αποκαλύπτονται οι ρόλοι και τα πρόσωπα. Έτσι ο πάντα πολύ καλά πληροφορημένος ΒΗΜΑτοδότης μας ενημερώνει ότι σε τεντωμένο σχοινί, που είναι μάλιστα έτοιμο να σπάει, βρίσκονται οι σχέσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου με τον υπαρχηγό του Ηλία Κασιδιάρη.
Εδώ και καιρό υπάρχει η φήμη πως οι σχέσεις των δυο ανδρών έχουν «παγώσει» ενώ όπως γράφει σήμερα ο «ΒΗΜΑτοδότης», οι πληροφορίες επιμένουν ότι οι σχέσεις του Ηλία Κασιδιάρη με τον Μιχαλολιάκο «βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ.Κασιδιάρης μετέτρεψε σε προσωπικό σόου τη φιέστα της Χρυσής Αυγής το Σάββατο για την επέτειο των Ιμίων. Αυτός έκανε την ανακοίνωση για την ίδρυση της Εθνικής Αυγής, αυτός ήταν ο κύριος ομιλητής και αυτός ήταν ο υπεύθυνος των ομιλητών. Ετσι δεν μίλησαν σε αυτή τη συγκέντρωση ούτε η κυρία Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του «αρχηγού», ούτε η κόρη της Ουρανίας Μιχαλολιάκου ούτε καν κάποιος άνθρωπος του κ. Χρήστου Παππά. Μίλησαν μόνο οι δικοί του άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους και η σύζυγος του «υπαρχηγού» του κ. Ηλιόπουλου. Υπήρξε βεβαίως ηχογραφημένο μήνυμα του κ. Μιχαλολιάκου, αλλά ο «αρχηγός» δεν έκανε κουβέντα ούτε για νέο κόμμα ούτε για τη λεγόμενη Εθνική Αυγή. Τι ακριβώς συμβαίνει;
Οι σχέσεις του κ. Μιχαλολιάκου με τον κ. Κασιδιάρη βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους, γράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης» και συνεχίζει: Η κυρία Ζαρούλια αποφεύγει να μιλάει μαζί του και ο φερόμενος ως «υπαρχηγός» του εθνικιστικού μορφώματος και υπόδικος για εγκληματικές πράξεις αναζητά νέες εθνικιστικές περιπέτειες.
Ο κ. Κασιδιάρης μάλιστα φέρεται να προωθεί δικούς του υποψήφιους περιφερειάρχες και να αναζητά και... εφημερίδα. Η εφημερίδα του κόμματος «Χρυσή Αυγή» έχει εκδότη τον κ. Μιχαλολιάκο, κάτι που δεν ικανοποιεί τον υπόδικο Κασιδιάρη εν όψει και των δημοτικών εκλογών. Ετσι άνθρωποί του προσέγγισαν την περασμένη Τρίτη (στη Γλυφάδα) τον εκδότη της  εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος» και ζήτησαν συνεργασία, παρότι εδώ και χρόνια βρίσκονται στα μαχαίρια.
Με απλά λόγια ο Κασιδιάρης ετοιμάζεται για το μεγάλο ρεσάλτο σε έναν πολιτικό χώρο μέσα στον οποίο έχει μεγαλώσει και τον γνωρίζει πολύ καλά. Ετοιμάζεται να γίνει αυτός ο νέος αρχηγός του νέου κόμματος που έρχεται να αντικαταστήσει την Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου. Ποιοι όμως είναι εκείνοι που μεθοδεύουν τις εξελίξεις στον συγκεκριμένο χώρο; Ποιος είναι ο στόχος τους;
Κατ΄ αρχήν είναι εκείνοι που έχουν την δυνατότητα να παρέχουν άσυλο στον Κασιδιάρη εξαιτίας της ισχυρής πρόσβασης στην Δικαιοσύνη. Στην συνέχεια είναι εκείνα τα συμφέροντα που θέλουν να ελέγξουν τις πολιτικές εξελίξεις για ίδιον όφελος. Αυτοί επενδύουν και στηρίζουν το ρεσάλτο Κασιδιάρη κατά του Μιχαλολιάκου.
Ποιος είναι ο απώτερος σκοπός τους; Η κυβερνητική συνεργασία του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη με την Νέα Δημοκρατία του Μάκη Βορίδη! Αυτός είναι ο σχεδιασμός των σκοτεινών κέντρων του παρακράτους-αυτής της πολιτικοδικαστικοεπιχειρηματικομηντιακοεφοπλιστικής παράγκας.
Αυτά απεργάζονται οι νοσηροί εγκέφαλοί τους για το μέλλον της Ελλάδας μέσα (;) στην Ευρώπη. Κι αυτό γιατί οι πολιτικές συμμορίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κυβέρνησαν την χώρα τούς έδωσαν το δικαίωμα, έχοντας οδηγήσει την Ελλάδα στην χρεοκοπία- ζητιά για μια ακόμη φορά στην ιστορία τηςhttp://kourdistoportocali.com/post/33113/kasidiaris