27 Φεβ 2014

OI KAΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ :ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ…

αρχείο λήψης3 OI KAΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  ΨΗΦΙΖΟΥΝ :ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ...Δεν εχει καμμία σημασία πλέον το τι θα πει ο Κ.Καραμανλής.Ελαχίστη σημασία εχει …
Ο Αντώνης Σαμαράς υπονόμευσε κανονικότατα τον Κ.Καραμανλη.
Κυνήγησε τα στελέχη του. Δημιούργησε και ...
έστησε καταστάσεις τραγικές. Σε κάθε περίπτωση που ένιωθε την ανάσα του Κ.Καραμανλή ,διοχέτευε στον τύπο ανοησίες, μέσω των γνωστών συγκροτημάτων των νταβατζήδων -κανεις δεν χάρισε τόσα πολλά στους νταβατζήδες, απο διόδια μέχρι χαριστικά δάνεια ,που μπροστά τους τα δάνεια του Φιλιππιδη, ειναι παρονυχίδα ,ρυθμισεις σκανδαλώδεις και κάθε ειδους παραχωρήσεις.
Ο Αντώνης Σαμαράς που έριξε μια νόμιμη κυβέρνηση που υποσχέθηκε οτι δεν θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ, που απο πολέμιος του μνημονίου, υπέγραψε τις πλέον επαίσχυντες ρυθμίσεις για τον ελληνικό λαό , απαιτείιται να πάει σπίτι του.
Και οι Καραμανλικοί θα πρέπει να κατανοήσουν, οτι δεν ειναι πλέον θέμα παραταξιακό. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
Yπάρχει το μόρφωμα της πολιτικής άνοιξης που καμμία σχεση δεν έχει με την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατιας.
Αποτελεί ιστορική πλέον αναγκαιότητα, ο Σαμαράς να πάει σπίτι του.
Αρκετό κακό έκανε στη χώρα και στην παράταξη.
Η ύπουλη και ιντριγκαδόρικη στάση του ,θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς.
Όλους εκείνους που ιστορικά και ουσιαστικά, έμειναν κοντά στην παράταξη του Κ.Καραμανλή.
Οι Καραμανλικοι αποτελούν τον κορμό της παράταξης. Ειναι εκείνοι που εξέλεξαν και επέτρεψαν στον Σαμαρά -ειναι πρωτόγνωρο και πρωτάκουστο στην πολιτική ιστορία του τόπου κάποιος που έριξε μια νόμιμη κυβέρνηση να επανέρχεται για να συγκυβερνήσει έναν τόπο με το ΠΑΣΟΚ- να ηγηθεί της παράταξης.
Εκείνοι που έπραξαν αυτό το κορυφαίο λάθος ήλθε η ώρα να το διορθώσουν. Στείλτε τον Αντώνη σπίτι του…