Μόνο εξειδικευμένοι ψυχίατροι μπορούν να κατανοήσουν τις θέσεις των Τσίπρα-Σταθάκη, παρόντος του Δασκαλόπουλου του ΣΕΒ, που ακούσθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ..
το Tvxs.gr στο Πολεμικό Μουσείο με θέμα την «Παραγωγική Ανασυγκρότηση, η πρόκληση της επόμενης ημέρας».
Το πλουσιόπαιδο ο Σταθάκης με το βαρύ χαρτοφυλάκιο ζήτησε ακόμη περισσότερη φορολόγηση των κορόιδων!
Ο βουλευτής δήλωσε ότι «η Ελλάδα υποφέρει από χαμηλή φορολόγηση», αναφερόμενος στα χαμηλά ποσοστά των εσόδων από την φορολογία ως ποσοστό του ΑΕΠ, σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Μάλιστα αναφερόμενος στα οικονομικά προβλήματα έκανε ειδική αναφορά στους «χαμηλούς φόρους κυρίως σε φυσικά πρόσωπα»!
Είπε συγκεκριμένα: «Τα έσοδα είναι μόλις στο 38% του ΑΕΠ. Οφείλουμε να αυξήσουμε τα φορολογικά έσοδα στα 43%. Η τρύπα είναι στο 6% σε σχέση με Γερμανία στα φυσικά και νομικά πρόσωπα. Για τον ΣΥΡΙΖΑ το μίγμα είναι δεδομένο: 40% φόροι προσώπων νομικών προσώπων, 40% έμμεσοι, 20% εισφορές».
Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Τσίπρας και υποσχέθηκε "ανάληψη της διοίκησης των ανακεφαλαιοποιημένων τραπεζών και ρευστότητα στην αγορά»
Με απλά λόγια οι ξυπόλητες ορδές του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμες να κάνουν ρεσάλτο στις τράπεζες, όπως έκαναν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης οι μουτζαχεντίν πασόκοι με τα γνωστά αποτελέσματα που απασχολούν ως σήμερα την Δικαιοσύνη.
Όπως όλα δείχνουν η χώρα περνάει από την Σκύλλα (κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου η οποία σε συνεργασία με την παράγκα της Δικαιοσύνης συγκαλύπτει όλα τα σκάνδαλα, γελοιοποιώντας την έννοια των ενταλμάτων σύλλψης), στη Χάρυβδη-σε μια κυβέρνηση Τσίπρα-Σταθάκη-Δραγασάκη οι οποίοι ονειρεύονται να αρπάξουν τα ταμεία των Τραπεζών στα χέρια τους!
(Δείτε εδώ την ομιλία του Τσίπρα)
(Δείτε εδώ την ομιλία του Δασκαλόπουλου)
(Δείτε εδώ το video της συζήτησης και ολόκληρη την παρέμβαση Σταθάκη)
Πάρτε και 10 λεξοτανίλ!...
 http://kourdistoportocali.com/post/33290/stathakis