10 Μαρ 2014

Ανέκδοτο ΝΔ: «Στόχος της κυβέρνησης η έξοδος από τα μνημόνια»

Την άποψη ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η έξοδος από τα μνημόνια εξέφρασε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία εκτίμησε ότι «είμαστε στο μεταίχμιο να το επιτύχουμε».
 
«Όλες οι ενδείξεις που έχουμε αυτή τη στιγμή στηρίζουν την προσπάθεια που κάνει η ελληνική κυβέρνηση να μπορέσουμε να χρηματοδοτούμε τις ανάγκες μας τουλάχιστον εν μέρει από μία έξοδο στις αγορές με ανταγωνιστικούς όρους. 
 
Κάτι που έχει και ουσιαστικό χαρακτήρα, για να καλύψουμε δηλαδή αυτές τις ανάγκες τις χρηματοδοτικές, αλλά και τεράστιο συμβολισμό γιατί επιστρέφουμε σε μία περίοδο ομαλότητας», είπε η κ. Ασημακοπούλου μιλώντας στο Real Fm.
 
«Από την αρχή και τώρα, εξακολουθεί να είναι στόχος της κυβέρνησης να βγούμε από τα μνημόνια. Δεν έχει κανένα όφελος το να παραμείνουμε σε ένα τέτοιου είδους καθεστώς. 
 
Πιστεύω ότι είμαστε στο μεταίχμιο του να το πετύχουμε αυτό. Σήμερα λοιπόν, περιμένουμε μία θετική δήλωση από την πλευρά του Eurogroup. 
 
Τα τεχνικά κλιμάκια συνεχίζουν στα υφιστάμενα ανοιχτά θέματα τα οποία έχουν μείνει πάνω στο τραπέζι και η ιδέα είναι ότι στο τέλος της εβδομάδας να έχουν κλείσει και αυτά για να προχωρήσουμε στην εκταμίευση της δόσης» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Ασημακοπούλου.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr