31 Μαρ 2014

Ξέσπασε πόλεμος ΔΗΜΑΡ-Ψαριανού: Τον κατηγορούν για υπονόμευση

Πόλεμος μεταξύ της ΔΗΜΑΡ και του Γρηγόρη Ψαριανού, ξέσπασε μετά τις σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος, που επιτέθηκε στον Φώτη Κουβέλη, καταλογίζοντας του έλλειμμα δημοκρατικής λειτουργίας.Η Αγ. Κωνσταντίνου, απάντησε στις δηλώσεις....
Ψαριανού με μία έντονη ανακοίνωση στην οποία του καταλογίζει υπονόμευση των εκλογικών προσπαθειών του κόμματος. Ο κύριος Ψαριανός λειτουργεί υπέρ των αντιπάλων πολιτικών σχεδίων αναφέρει η ανακοίνωση.
«Η ανακίνηση σε καθημερινή βάση ανύπαρκτων θεμάτων δήθεν εσωκομματικής δημοκρατίας, υπονομεύει αντικειμενικά τις εκλογικές προοπτικές της Δημοκρατικής Αριστεράς και λειτουργεί υπέρ αντίπαλων πολιτικών σχεδίων. Ας καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι πλέον ανεκτό ό,τι χτίζεται με τόσο κόπο από χιλιάδες μέλη του κόμματος να «ξηλώνεται» χάριν εντυπωσιασμών, επικοινωνιακών στοχεύσεων και προσωπικών στρατηγικών» τονίζεται.
Τι δήλωσε ο Ψαριανός
Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, σε δηλώσεις του, το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm, τόνισε, ότι ο Φώτης Κουβέλης μετά την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση, υιοθέτησε επιλογές -αλυσίδα λαθών που «επέφεραν πλήγμα» στην εικόνα του κόμματος. «Έχουμε δεχθεί σοβαρό πλήγμα. Υπάρχουν ευθύνες που από το 6% βρεθήκαμε στο δύο παρά τέταρτο ανέφερε χαρακτηριστικά.»
Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, έθεσε θέμα λειτουργίας του κυρίου Κουβέλη, τον οποίο κατηγόρησε ότι πρώτα αποφασίζει και μετά συζητά με τους βουλευτές του. «Πρώτα βγήκε στο Βελλίδειο και είπε ότι η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο και μετά συγκάλεσε την Κοινοβουλευτική ομάδα. Να συζητήσουμε τι;» αναρωτήθηκε μιλώντας στο Βήμα fm.
Ο κύριος Ψαριανός ρωτήθηκε αν αισθάνεται στριμωγμένος στη ΔΗΜΑΡ και απάντησε δίνοντας μια εικόνα της κατάστασης που επικρατεί αυτή τη στιγμή στους κόλπους του κόμματος. Στη ΔΗΜΑΡ, είπε υπάρχουν και αυτοί που αισθάνονται στριμωγμένοι, αλλά και αυτοί που αισθάνονται εξοβελισμένοι. Το χειρότερο όλων, πρόσθεσε, είναι ότι η ευθύνη για την κατάσταση θα επιχειρηθεί να αποδοθεί στην υπονόμευση του «εσωτερικού εχθρού».