Ο Μπένυ …νομιμοποιεί τους “Κασιδιάρηδες” της Ουκρανίας!Μεγάλο άγχος έχει πιάσει τον Βενιζέλο με την Ουκρανία και προσπαθεί με απανωτές δηλώσεις να χωρέσει …πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη. Αλλά αυτά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν γίνονται. Πρέπει να πάρεις θέση και για να το ..
κάνεις αυτό πρέπει να έχεις καταλήξει τι σε συμφέρει. Διαφορετικά καλυτερα να σωπαίνεις.
Στην προκειμένη περίπτωση δεν χρειάζεται να είσαι πολύπειρος διπλωμάτης για να καταλάβεις ότι οι ευρωπαίοι ως συνήθως τα ΄χουν κάνει …μπάχαλο! Χωρίς καμία διαδικασία νόμιμη καθαίρεσαν έναν πρόεδρο, αποφυλάκισαν της …Γιούλα επίσης χωρίς καμία διαδικασία και το κυριότερο; Νομιμοποίησαν απόλυτα τους νεοναζί! Τι συμφέρει απ΄ όλα αυτά την Ελλάδα; Τίποτα απολύτως! Κι έρχεται ο Βενιζέλος να κάνει δήλωση σύμφωνα με την οποία για “να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στην Ουκρανία, να υπάρξει τάξη, να υπάρξει ασφάλεια, να υπάρξει μια μεταβατική κυβέρνηση, δημοκρατική, συναινετική – στην οποία να μετέχουν όλες οι δυνάμεις της Ουκρανίας πολιτικές, κοινωνικές, περιφερειακές – που να οδηγήσει τη χώρα στην αποκατάσταση της δημοκρατικής τάξης, σε εκλογές προεδρικές, στη λειτουργία ενός ομαλού συστήματος”. Δηλαδή οι του Δεξιού Τομέα πρέπει να μπουν κατά τον Βενιζέλο. Κι αν είναι έτσι ,γιατί εδώ κυνηγάει τον Κασιδιάρη; Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει;
Τουλάχιστον ο Αβραμόπουλος από τις ΗΠΑ που βρέθηκε σκέφτηκε να πει και μια κουβέντα για τον “εξτρεμισμό” που αποτελεί πρόβλημα για τη λύση στην Ουκρανία.
Οι φωστήρες της κυβέρνησης και του ΥΠΕΞ πρέπει να “διαβάσουν” τις εξελίξεις και ν΄ αφήσουν τη λογική του καλού και επιμελούς παιδιού της ΕΕ ,όπου ότι λένε οι Γερμανοί είναι και δική μας θέση . Ο Πούτιν ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι επιβεβαιώντας για ακόμη μια φορά ότι όποιος έχει στρατιωτική ισχύ κάνει στο τέλος το κουμάντο. Κι ας λέει ο Βενιζέλος ότι το σημαντικότερο πρόβλημα της Ουκρανίας είναι το οικονομικό προτείνοντας ως…Τόμσεν βοήθεια από το ΔΝΤ. Εχει σοβαρό πρόβλημα η Ουκρανία, της έδινε 15 δις η Μοσχα , δεν τα βρήκαν τράβηξαν το σχοινί και τώρα αντιμετωπίζουν την στρατιωτική ισχύ της Ρωσίας. Είναι εμφανές ότι το Κίεβο …εκλιπαρεί για διεθνή παρέμβαση ,αλλά και η ΕΕ έχει έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Ο Πούτιν ελέγχει απόλυτα και ξεκάθαρα στρατιωτικά το κομμάτι της Ουκρανίας που τον απασχολεί. Την θέλει όλη αλλά δεν πρόκειται να ρισκάρει με τίποτα το ανατολικό κομμάτι που θελει. Είναι διατεθειμένος ακόμη και να την διαμελίσει αν πιεστεί πολύ, αφήνοντας την δυτική Ουκρανία και τους νεοναζί της…κληρονομιά στην ΕΕ που για άλλη μια φορά έδειξε ότι …γεννήθηκε για την καταστροφή .
 http://armynews.gr/?p=17187