29 Μαρ 2014

ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.


the mafia 500x500 300x300 ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.Απειλές, εφόδους του ΣΔΟΕ κατηγορίες που στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν στέκουν, φυλακίσεις πολιτικών αντιπάλων, διώξεις γκεμπελίστικες μεθόδους εκφοβισμού- θα διαλυθεί το σύμπαν, θα διαλύσουμε τη χώρα, θα χτισουμε όσα κερδίσαμε- και
λοιπές αθλιότητες χρησιμοποιούν οι κρατούντες για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην εξουσία.
Μολις αντελήφθησαν ότι μπορει να πέσουν με την αποχώρηση βουλευτων απο την παρα φυσιν συγκυβέρνηση, χρησιμοποίησαν το γνωστό σχέδιο των εκβιασμών και της αναγκαστικής αποχώρησης φουκαριάρηδων απο τα συγγενικά τους κόμματα, όπως οι ΑΝΕΛ. Οι σημερινοι ανεξαρτητοι ,θα γινουν αυριανοί …βουκόλοι δουλοπάροικοι,της Νέας Δημοκρατιας.
Εν τω μεταξύ, τα προβλήματα πληθαίνουν. Οι νέες μυστικές συμφωνίες που έκανε η συγκυβέρνηση με την τρόικα θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται μετά τις εκλογές για λόγους ευνοήτους. Τα μηνύματα, εν τω μεταξύ, απ” όλη τη χώρα είναι ήττας και διασυρμού για το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ και τη διαλυμένη Νέα Δημοκρατια.Ο Σαμαράς ετοιμάζεται για άλλη ονομασία κόμματος για να μην πληρώσει και τα χρέη της Νέας Δημοκρατιας και ταυτοχρονα για ανασχηματισμό.
Ο Βενιζέλος πηγαίνει σπιτι του συντομότατα, και το ανύαπαρκτο ΠΑΣΟΚ αναζητα νεο αρχηγό.
Στη Νέα Δημοκρατια οι Καραμανλικοί ειναι αποφασισμένοι να αποχωρήσουν και ταυτόχρονα προβληματισμένοι για τη στάση που τηρείι ο Κ.Καραμανλής.
Η συγκυβέρνηση ειναι σίγουρο οτι βαράει διάλυση. Μοναδικό φαινόμενο συγκυβέρνησης που βαράει διάλυση χωρίς να έχει πεισει οτι αποτελεί εναλλακτική λύση η αντιπολίτευση. Αλλα οι πολίτες προτιμούν μία άλλη λύση, όποια κι αν ειναι αυτή, απο την αθλιότητα των ψεμμάτων και των μαφιόζικων μεθόδων της παρα φυσιν συγκυβέρνησης.
Κατηγορίες: politicsnews