28 Μαρ 2014

Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΠ!

Δηλώνει ότι «κατεβαίνω ανεξάρτητος, επειδή πιστεύω στην αυτονομία της τοπικής αυτοδιοίκησης». Εδώ μάλλον μας παραμυθιάζει ο κ. Ανεξάρτητος. Θέλει ντε και καλά να μας πείσει πως η αυτοδιοίκηση είναι εξαρτημένη και ότι μόνο αυτός που επεδίωξε...
υποστήριξη από μεγάλα κόμματα, αλλά δεν την έλαβε, είναι ανεξάρτητος. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει. Η αυτοδιοίκηση είναι προ πολλού ανεξάρτητη από κομματικές σκοπιμότητες, όχι όμως από πολιτικές επιλογές και ιδεολογίες. Ο ίδιος δεν μας είπε ακόμα σε τι θεό πιστεύει; Έτσι απλά και απολίτικα στο καλό του Αλίμου; Σαν τους Μαυρογιαλούρους του 1950;

Για να δούμε λοιπόν :
1. 1999-2000 συνεργάζεται με τον Δήμαρχο κ. Αλούκο,(ΠΑΣΟΚ) ως υιός της μητέρας δημοτικής συμβούλου.
2. 2000-2002 ανεξάρτητος και σφοδρός αντίπαλος του κ. Αλούκου μαζί με την μητέρα που παραιτείται καταγγέλλουσα (την ίδια δεν την κατήγγειλε κανείς για τα τότε καμώματά της). Για το καλό του Αλίμου.
3. Εκλογές 2002 πρωτοπαλίκαρο του υποψηφίου δημάρχου κ. Ματζουράνη κατά του κ. Αλούκου. Από τότε έχει δει τον εαυτό του στον γνωστό καθρέπτη ντυμένο … Δήμαρχο. Για το καλό του Αλίμου.
4. 2002-2006 με τον κ. Θωμόπουλο (και τον Συνασπισμό.) Μετά και πάλι ανεξάρτητος. Για το καλό του Αλίμου. Ο συνασπισμός ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει.
5. 2006 δηλώνει φίλος του κ. Ορφανού και αντιδήμαρχος μέχρι το 2013. Με απόλυτη ελευθερία δράσης που την αξιοποιεί στο έπακρο για να φτιάξει την εικόνα του.
6. 2013 και πάλι ανεξάρτητος μετά την απαίτηση του Δημάρχου να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς κατά του ίδιου και του συνόλου των δημοτικών συμβούλων της διοίκησης. Για το καλό του Αλίμου.
7. Σήμερα κάνει σφοδρή κριτική στο πολιτικό του αποτύπωμα από την επταετία του ως απόλυτα ανεξάρτητος αντιδήμαρχος. Και πάλι για το καλό του Αλίμου.
Όσοι λοιπόν συνεργάζονται μαζί του σήμερα και όσοι θα συνεργασθούν ενδεχόμενα στο μέλλον,  ένα να έχουν υπόψη τους : ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ!
Και τα πρώτα έδειξαν τόσες φορές ότι από ένα πράγμα και μόνο είναι εξαρτημένος ο κ. Ανεξάρτητος. Από τον γνωστό καθρέφτη και το είδωλό του.
Καθρέφτη, Καθρεφτάκι μου, ποιος είναι ο πιο ωραίος δήμαρχος;
 http://fimotro.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7112.html