23 Μαρ 2014

Άλλ’ αντ’ άλλα της Παρασκευής το γάλα


Με αυτή τη λαϊκή ρήση ταιριάζει η απάντηση του πρωθυπουργού σε ερώτηση που του τέθηκε στις Βρυξέλλες σχετικά με τη διαφωνία με το ΠΑΣΟΚ γύρω από το μεταναστευτικό αλλά και τις αντιδράσεις βουλευτών εντός της συγκυβέρνησης για το γάλα.

“Είναι άδικο αλλά και στενάχωρο για τον κόσμο την ώρα που η Ελλάδα ανόιγει φτερά της να υπάρχουν τέτοιες παραφωνίες και ιδιαίτερα όταν μαθαίνω ότι επίσημα πια στο ΣΥΡΙΖΑ διερωτώνται εάν θα κατορθώσουν να είναι ένα ενιαίο κόμμα” είπε ο Αντώνης Σαμαράς για να προσθέσει: “Παρότι το θεωρώ άδικο αλλά και στενάχωρο να ξερετε ότι προχωράμε και...
όλα θα γίνουν κανονικά”.

Να σημειωθεί πάντως ότι σήμερα με αφορμή τόσο τη διάταξη για το γάλα όσο και τα υπόλοιπα θέματα της συμφωνίας με την τρόικα ο υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας είχε συνάντηση το απόγευμα με αντιπροσωπεία του ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ.

Τη διαφωνία τους ειδικά για το γάλα έχουν εκφράσει ανοιχτά ο αναπληρωτής υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής και Θάνος Μωραΐτης και από τη ΝΔ ο Γιώργος Βλάχος και ο Ι. Τζαμτζής.

Newsroom Enet, μοντάζ Γρέκι