17 Μαρ 2014

π@*#α κόπηκε στη μέση…

20-01-09Γράφει το Παρατηρητήριο
του Lykavitos.gr
Αχ Σταύρο και κυρ Σταύρο και τσουτσουνομύτη του κοινωνικού τηλε-ρεπορτάζ!
Βρήκε η διαπλοκή καινούργιο κοσκινάκι κόντρα ...
στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν και τζάμπα κουράζονται.
Ο Αλεξάρας έβγαλε τα μάτια του μόνος του και καθάρισε.
Η τελευταία ελπίδα για τις Περιφερειακές (για την Ρένα Δούρου λέω, μάγκες!) αποδεικνύεται ορμονική νάρκη και δεν υπάρχει Κασιδιάρης να την πατήσει.
Ξαναγυρίζω στο Ποτάμι που καθώς μας τελείωσαν οι 58 έχει τώρα την αμέριστη στοργή και όλο την “Προδέρμ”  του Συστήματος.
Ακόμη και ο φρυδάτος είχε ακουστεί ως αρχικός μπουκμέικερ.
Έτσι κι αλλιώς τελειώνει το ένα συγκρότημα και αρχίζει το άλλο αφού όλα τα χρηματοδοτεί ο μέγας συστημικός τραπεζίτης της Διαπλοκής, με την κυρία που, εκτός από το λίπστικ, έχει μανία με τα πολιτιστικά και συνεργάτη στη φυλακή.
Μέρα-νύχτα τον πουσάρουν αλλά ξεχνούν ότι είναι ο Σταύρος ψευδός, κενός και αεριτζής και ότι άμα τον δείχνουν αυτό φαίνεται.
Είναι, πάντως, να βγάζεις το καπέλο στο Σύστημα που κατεβάζει δημοσιογράφο ταϊσμένο σε όλα τα μαγαζιά ως εναλλακτικό κομματάρχη.
Α ρε facebookάρα, τίποτε δεν ξεπλένει καλύτερα.
Το ευχάριστο είναι ότι θα έχουμε κάτι να ασχολούμαστε.
Αν και ο ναρκισισμός του Σταύρου δεν αφήνει χώρο στο Ποτάμι για κεντρο – αριστερές περσόνες με υπερσεξουαλική κλιμακτήριο.
Και έτσι δεν θα έχουμε να ψάχνουμε σε ποιόν καθηγητή έκανε τελικά πίπα η κυρία μέχρι που άνοιξε την πόρτα ο Μπίστης και τους έκοψε….