28 Μαρ 2014

Απειλήθηκε με έξωση ο Κ. Μαρκόπουλος και μετακόμισε!



Η αντιπαράθεση με τον 88χρονο ιδιοκτήτη του πολιτικού του γραφείου, ξεκίνησε πριν δύο μήνες, όταν ο 88χρονος, έστειλε εξώδικο στον βουλευτή, για μη καταβολή μισθωμάτων και από πριν λίγες ημέρες βγήκε δικαστική απόφαση, αναγκάζοντας....
τον Κώστα Μαρκόπουλο να μαζέψει τα πράγματα του και να αποχωρήσει από το διαμέρισμα.

Το δικαστήριο εξέδωσε διαταγή πληρωμής εναντίον του Κώστα Μαρκόπουλου, ο οποίος δεν είχε πληρώσει 6 ενοίκια, συνολικού ποσού 3.500 ευρώ και στις 19 Μαρτίου το πρωί, μετακόμισε σε άλλο γραφείο που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 40.





Σύμφωνα με συνεργάτες του βουλευτή, ο Κώστας Μαρκόπουλος είχε ανακαινίσει το γραφείο με δικά του χρήματα και είχε συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη να μην πληρώσει τα ενοίκια, κάτι που δεν τήρησε ο τελευταίος.

Το eviazoom επικοινώνησε με τον βουλευτή, ο οποίος υποστήριξε: «Εγώ δεν εκβιάζομαι, μου ζήτησε αύξηση ενοικίου 700 ευρώ το μήνα και σηκώθηκα και έφυγα. Δεν έχω λεφτά για πέταμα. Βρήκα γραφείο λίγα μέτρα μακριά, με τα ίδια τετραγωνικά σε χαμηλότερη τιμή και μετακόμισα, όπως θα έκανε ο καθένας».
Σάλο προκάλεσε στη Χαλκίδα, η «επεισοδιακή» μετακόμιση του βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλου πριν λίγες ημέρες, από το πολιτικό του γραφείο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 8, στο κέντρο της Χαλκίδας.
 http://www.zougla.gr