31 Μαρ 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Δίδυμο" (από τώρα) με τον Άδωνη στην Β' Αθηνών η Τάνια Ιακωβίδου...

http://www.e-fimerida.com/
Δεν πρόλαβε να ορκιστεί βουλευτής η Τάνια Ιακωβίδου και πήρε το λόγο στη Βουλή. Η παρθενική της ομιλία, στην αρμόδια Επιτροπή, αφορούσε το κρίσιμο πολυνομοσχέδιο που συμφωνήθηκε με την τρόικα και ψηφίζεται απόψε.

Το ενδιαφέρον είναι ότι έκανε μια "σκληρή" ομιλία υπεράσπισης των κυβερνητικών μέτρων και καταγγελίας της αντιπολίτευσης. Είναι φανερό ότι σκοπεύει να απευθυνθεί στον σκληρό πυρήνα των φιλομνημονιακών ψηφοφόρων που απομένουν στη ΝΔ, σε μια προσπάθεια να μπορέσει να εκλεγεί και στις επόμενες εκλογές που η ΝΔ θα βγάλει λιγότερους βουλευτές και ο ανταγωνισμός στη Β΄Αθηνών θα είναι πολύ σκληρός.

Είναι η ίδια τακτική που ακολουθεί και ο υπουργός Υγείας Αδωνης Γεωργιάδης με αποτέλεσμα οι δημοσκοπήσεις να τον φέρνουν δεύτερο από τη ΝΔ στην Β' Αθηνών.

Οι πληροφορίες λέεν μάλιστα ότι η κ. Ιακωβίδου έχει πολύ καλές σχέσεις με τον κ. Γεωργιάδη (από τότε που ανήκαν και οι δυο στον ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη) και έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία να λειτουργήσουν ως "δίδυμο" για τη σταυροδοσία στις επόμενες εκλογές στην Β' Αθηνών.

ΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ