20 Μαρ 2014

Η ΔΑΚ έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο Σωματείο Ταχυδρόμων Αθήνας και Νομού Αττικής




Νέος Πρόεδρος του Σωματείου Ταχυδρόμων Αθήνας και Νομού Αττικής ο Γιάννης Οικονόμου.

Με τον πιο επίσημο τρόπο επικυρώθηκε μια μεγάλη ...
συνδικαλιστική ανατροπή στο Ταχυδρομείο. Η ΔΑΚ έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο Σωματείο Ταχυδρόμων Αθήνας και Νομού Αττικής το μεγαλύτερο και το πλέον ιστορικό σωματείο του ταχυδρομείου.

Μετά την οριστική έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο,  όπου για πρώτη φορά τη ΔΑΚ αναδείχθηκε μεγαλύτερη δύναμη, σήμερα εκλέχθηκε το προεδρείο με την παράταξη μας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Είναι ένας σημαντικός ρόλος ευθύνης σε μια κρίσιμη ώρα για το ταχυδρομείο .

Όπως τόνισε στη σύντομη παρέμβαση του ο νέος Πρόεδρος του Σωματείου, το μήνυμα των εργαζομένων ήταν υπέρ ενός Διοικητικού Συμβουλίου συνεργασίας και όχι απόλυτων πλειοψηφιών. Η πρωτιά στη ΔΑΚ ήταν η επιβράβευση μιας πολυετούς συνδικαλιστικής δράσης η οποία έχει αποτυπωθεί θεσμικά με τη θέση του γραμματέα τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε ότι άμεση προτεραιότητα θα είναι  η αποζημίωση αδειών παρελθόντων ετών με δικαστική διεκδίκηση αλλά και η χορήγηση των κανονικών αδειών του 2014.


Η ΔΑΚ ευχαριστεί και πάλι τους ταχυδρόμους γι αυτή την μεγάλη τιμή και διαβεβαιώνει όλους τους συναδέλφους ότι μας ενώνουν τα κοινά προβλήματα και η αναζήτηση των καλύτερων δυνατών λύσεων.