7 Μαρ 2014

Το βρώμικο κόλπο με το Ελληνικό και οι νταραβεριτζήδες της Κουμουνδούρου

211112211834_4045Τα βαποράκια των μεγαλοεπιχειρηματιών, οι νταραβεριτζήδες του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι δήμαρχοι  της συμφοράς που αναζητούν εναγωνίως ρόλο εν όψει εκλογών και κάποιοι άφραγκοι μικροεκβιαστές εκδότες συνεχίζουν απτόητοι την...
διατεταγμένη και καλοπληρωμένη επιχείρηση υπονόμευσης του μεγάλου έργου επενδυτικού πρότζεκτ του Ελληνικού.
Τα κίνητρα είναι γνωστά όπως και οι πρακτικές που χρησιμοποιούν οι οποίες είναι για γέλια και για κλάματα. Άλλωστε χρειάζεται να έχει πολύ θράσος όλος αυτός ο θίασος που εμφανίζεται με οικολογικό μανδύα επιχειρώντας να δημιουργήσει πληρωμένη στρατιά… αγανακτισμένων προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει ως ντεκόρ στο σκηνικό που έχει παραγγείλει γνωστός όμιλος που επιδιώκει με κάθε τρόπο να ακυρώσει τη σύμβαση.
Κατανοούμε απολύτως όλους αυτούς που συμμετέχουν στην οργανωμένη αθλιότητα.
Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκλωβίζεται σε μια επιχειρηματική διαμάχη και εμπλέκεται σε μια υπόθεση καθαρά εκβιαστική.
Προφανώς στην Κουμουνδούρου έχει αποκτήσει τεράστια επιρροή η συνιστώσα των νταραβεριτζήδων.
Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι ένα κόμμα που φιλοδοξεί να κυβερνήσει τη χώρα χρησιμοποιείται ως όχημα από διάφορα συμφέροντα που επιδιώκουν να χαλάσουν δουλειές ακυρώνοντας ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά σχέδια.
Άξιος ο μισθός τους!!!http://lykavitos.gr/archives/93366