28 Μαρ 2014

Στην ΚΑΒΑΛΑ ο επόμενος σταθμός της περιοδείας ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ για τις ευρωεκλογές



Στην Καβάλα θα βρεθεί την Παρασκευή (28 Μαρτίου) ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και αντιπρόεδρος της «Ένωσης για τον λαό και την Πατρίδα», Νίκος Νικολόπουλος στα πλαίσια του ..
προγράμματος περιοδειών που πραγματοποιεί ενόψει των Ευρωεκλογών.

Ο Γ.Γ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Φίλιππος, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Προκόπιο, με φορείς της περιοχής, με εκπροσώπους  αλλά και επισκέψεις σε καταστήματα και υπηρεσίες της περιοχής προκειμένου να έρθει σε αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους κατοίκους της περιοχής.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Νίκος Νικολόπουλος θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στην Καβάλα, στις 6 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο GALAXY AIROTEL
Στην ομιλία του πρόκειται μεταξύ άλλων να αναφερθεί στους στόχους του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος για τις Ευρωεκλογές, αλλά και στην συμπόρευση με την «ΕΝΩΣΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και τον ΛΑΟ»  και τους Β. Πολύδωρα και Χρ. Ζώη, όπου θα τονίσει και τα εξής:
«Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος διεκδικεί μια Εθνική, Κοινωνική, Παραγωγική και Θεσμική ανασυγκρότηση, που θα εγγυάται οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη, όρθιους τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας και εθνικά αξιοπρεπή παρουσία της πατρίδας μας στην Ευρώπη και τον κόσμο.
Εμείς πιστεύουμε ότι ήρθε Η ΩΡΑ ΤΟΥ “ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ”
Οι εκλογές για τις περιφέρειες και την Ευρωβουλή  τον προσεχή Μάιο πρέπει να είναι ο πρώτος μεγάλος σταθμός , όπου εκεί στην κάλπη οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε το πρώτο μεγάλο ΟΧΙ, το «ως εδώ και μη παρέκει»!
Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε την μάχη για την μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ, που θα φέρει την πραγματική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και που θα μεταφέρει σε όλη την χώρα, το μήνυμα της ελπίδας και της λευτεριάς, για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και για τούτο όλοι μαζί οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, μαζί με τον Βύρωνα Πολύδωρα, τον Χρήστο Ζώη, το κίνημα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και αυτό της Υπέρβασης προχωρήσαμε στην Ένωση και στην Συμμαχία Ευθύνης  για την Πατρίδα και τον Λαό”.