29 Μαρ 2014

Ο χορός των τεράτων


leftaPaketo500Γράφει το Παρατηρητήριο του Lykavitos.gr
Το Σύστημα παίζει τα ρέστα του. Αν και η αλήθεια είναι ότι το Σύστημα πάει να ρεφάρει με δανεικά.
Πακτωλός δανείων για το ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟ MEGA. Δεν ..
υπάρχει σάλιο για εγγυήσεις αν και έγινε του κουτρούλη ο γάμος (ή μάλλον του Χρηστάκη το νέο κερατο-διαζύγιο) όταν πήγαν να αποτιμήσουν το περίφημο library, δηλαδή τα παλιά σίριαλ του μεγαλοκαναλιού, σε καμιά διακοσαριά εκατομμύρια για να βγουν τάχα μου εντάξει οι εξασφαλίσεις.
Ασφαλώς, η μόνη εξασφάλιση που έχει το αμαρτωλό τρίγωνο των τραπεζών (Alpha, το τραπεζοφάγο τέρας που λέγεται Πειραιώς και η μπατιρο-Εθνική) είναι το προσωπικό γκαραντί του Πρωθυπουργού.
Όλοι μαζί στην Κόλαση θα πήγαιναν αν δεν ήταν τέτοιος ρόμπας ο Τσίπρας.
Δεν είναι όμως μόνο η μετάγγιση φρέσκου αίματος στα βαμπίρ της Διαπλοκής. Είναι και το όργιο τακτοποιήσεων. Τέτοιο αλισβερίσι δεν έχει ματαγίνει ποτέ.
Η κυρία του κυρίου τραπεζίτη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Ξέρει από τέχνη. Μπράβο, Πανάρα. Εύχομαι καλύτερη τύχη αν ξαναμοιραστεί η τράπουλα της κυβέρνησης τον Ιούνιο.
Ενώ ένας Κακομοιριτσάκης ξαναβρήκε την καρέκλα του στην Επιτροπή Ανταγωνισμού εφόσον έκανε ότι δεν είδε ότι υπάρχει καρτέλ εργολάβων που έχει κοστίσει εκατοντάδες εκατομμύρια στο Δημόσιο.
Μπορώ να πω κι άλλα.
Αλλά δεν χρειάζεται. Η Διαπλοκή κερνάει τον εαυτό της το αίμα του κοσμάκη. Το μεγάλο φαγοπότι της Μεταπολίτευσης έχει γίνει το μεγαλύτερο νταραβέρι στη νεώτερη ελληνική ιστορία.