Η βουλιμία τους για εξουσία τους έχει τυφλώσει και φθάνουν στο σημείο να καταψηφίσουν την άρση της ασυλίας της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής!
Μιλάμε για τα καλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι όταν ...
πάνε να σηκώσουν κεφάλι κάνουν την μία μαλακία μετά την άλλη.
Στο τέλος θα μας πουν ότι δεν φταίει η Χρυσή Αυγή για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Είναι ντροπή για την Κουμουνδούρου αυτή η στάση. Είναι ξεφτίλα που δεν περιγράφεται με λόγια.
Τη μεγαλύτερη πολιτική ξεφτίλα στην ιστορία του, ετοιμάζεται να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη κάποιοι έχουν λάβει τις αποφάσεις τους. Ο λόγος για τη στάση του κόμματος στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας των υπολοίπων 9 βουλευτών της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής. Μια ψηφοφορία για την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται να μποϊκοτάρει ή να καταψηφίσει μιλώντας για μεθόδευση της κυβέρνησης.
Όταν πριν μερικές ημέρες ο Βούτσης έκανε λόγο για μεθόδευση κάποιοι ίσως δεν πίστευαν ότι πρόκειται για κεντρική γραμμή της Κουμουνδούρου. Την Τρίτη πιθανότατα θα συνεδριάσουν από κοινού Πολιτική Γραμματεία και Προεδρείο Κοινοβουλευτικής Ομάδας, για να αποφασίσουν ποια στάση θα υιοθετήσει το κόμμα στην κρίσιμη ψηφοφορία.
Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι η κυβέρνηση θέλει να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή ώστε να λειτουργήσει η Βουλή με 282 βουλευτές κι επομένως να έχει ακόμη μεγαλύτερη πλειοψηφία. Παραγνωρίζοντας ότι έχουμε να κάνουμε με εγκληματική ομάδα και με υπόδικους που βαρύνονται με πολλά κακουργήματα, οι… αριστεροί του Κολωνακίου σκέφτονται ακόμη και να συμπαραταχθούν με το άλλο άκρο τους. Να δείτε που στην ψηφοφορία οι μόνοι που θα καταψηφίσουν την πρόταση θα είναι οι Συριζαίοι, οι σύμμαχοί τους Εξαρτημένοι Έλληνες και οι Χρυσαυγίτες.
«Όταν μίλησα περί μεθόδευσης, δεν αναφέρθηκα στην Δικαιοσύνη, την οποία σεβόμαστε. Είναι, όμως, σαφές, ότι από πολιτικούς κύκλους και δημοσιολογούντες εδώ και καιρό παίζεται το σενάριο του να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ» είχε πει ο κ. Βούτσης.
Με λίγα λόγια, η λογική του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μην οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι Χρυσαυγίτες και να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους, προκειμένου να μην έχει η κυβέρνηση μεγαλύτερη πλειοψηφία. «Θα πάρει η ΝΔ τις ψήφους των Χρυσαυγιτών», ισχυρίζονται στην Κουμουνδούρου. Μα γιατί δεν κοιτάνε τους ψηφοφόρους τους που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή; Μόνο από τη ΝΔ είναι οι οπαδοί του Μιχαλολιάκου;
Αν αποφασιστεί στον ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσουν την πρόταση της άρσης ασυλίας εκτός από το γεγονός ότι θα γράψουν μια από τις μελανότερες σελίδες της Αριστεράς είναι σίγουρο ότι θα βαρέσουν διάλυση. Διότι ποιος θα μαζέψει τις συνιστώσες που κινούνται αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους κεντρώους που καταλαβαίνουν ότι ο σκοπός δεν πρέπει να αγιάζει τα μέσα; Που ζητούν την τιμωρία των Χρυσαυγιτών κι ότι αυτό είναι θέμα της Δικαιοσύνης κι όχι πολιτικό παιχνίδι;
Ας τολμήσουν να το κάνουν και θα λάβουν την απάντηση από τον δημοκρατικό λαό της χώρας.
 http://kourdistoportocali.com/post/33628/siriza