28 Μαρ 2014

Αμμεση απαντηση των αποχωρουντων απο τους ΑΝΕΛ


 Καλουμε το γραφειο τυπου των ΑΝΕΛ να παρουσιασει την λιστα μελων στην Κερκυρα η εστω τα πρακτικα εκλογης ΣΥΝΕΔΡΩΝ για να δουμε εαν ο Κος Μακρης οντως ειναι το μονο μελος οπως εσεις αναφερετε στην λιστα αποχωρουντων .

Καθως και ποιοι εξελεγησαν ως συνεδροι και ειναι επισης στην λιστα αποχωρουντων. Τελος μπορειτε να μας παρουσιασετε τα πρακτικα της επιτροπης Δεοντολογιας με αρ.πρωτοκολου η το δελτιο τυπου ,οπου να φαινεται εαν, ποτε και με ποια διαδικασια διαγραφηκε ο Κος Μακρης απο τους ΑΝΕΛ πριν ενα χρονο...
Ειναι γνωστο οτι συμμετειχε ως υποψηφιος και εξελεγη στο συνεδριο μελος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και τον Ιουνιο του 2013 στην εκλογη Γραμματεα αλλα και μεχρι τον Οκτωβρη του 2013 ηταν μελος του Εθνικου Συμβουλιου οταν και παραιτηθηκε απο μελος του οργανου με αναρτημενο στο διαδυκτιο δελτιο τυπου. ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΑΝΟΙ....ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ !
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. Ο ΜΑΚΡΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΩ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΚΙΑΣΤΙΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 13. ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΤΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΣΥΝΕΔΡΟΣ
ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΙΡΙΑ. ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ SCRIPTA MANET ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ.
Δελτίο τύπου 28/03/2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Τα 92 «στελέχη» των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που ανακοινώνει η ιστοσελίδα Παραπολιτικά ότι αποχωρούν, είναι παντελώς άγνωστα πρόσωπα με εξαίρεση τον Χρύσανθο Μακρή, ο οποίος έχει διαγραφεί εδώ και περίπου ένα χρόνο.
Θα παρακαλέσουμε τον υπάλληλο γνωστών συμφερόντων κ. Κουρτάκη, ο οποίος παρ’ όλες τις προσπάθειές του δεν μπόρεσε να εξαγοράσει βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, να σταματήσει τις προβοκάτσιες.