Απροσδόκητη εξέλιξη -σοκ πριν από λίγο στην περιφερειακή παράταξη του Γιάννη Ιωαννίδη. Η συνέντευξη Τύπου στην οποία επρόκειτο να ανακοινωθεί ως αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης ο Κώστας Ορφανός αναβλήθηκε διότι ο κ. Ορφανός ...
αποφάσισε την τελευταία στιγμή για προσωπικούς λόγους να μην είναι υποψήφιος.
Πέντε λεπτά προτού αρχίσει η συνέντευξη Τύπου Γιάννης Ιωαννίδης και Κώστας Ορφανός ανακοίνωσαν στους δημοσιογράφους την αναβολή της συνέντευξης.
Ο κ.Ιωαννίδης δήλωσε: «Με όλη μου την ψυχή τον ήθελα, συμφωνήσαμε, δώσαμε τα χέρια, αλλά ένα προσωπικό πρόβλημα δεν του επιτρέπει να είναι υποψήφιος».
Ο κ.Ορφανός εξήγησε ότι εδώ και δυο εβδομάδες έγιναν οι συζητήσεις για συμμετοχή του στο «ψηφοδέλτιο νίκης» όπως το χαρακτήρισε. «Όμως προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να μην είμαι μέσα. Θα είμαι όμως πολύ κοντά και θα δουλέψω για την επιτυχία του ψηφοδελτίου. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο, που όλες αυτές τις ημέρες με ενθάρρυνε στην προσπάθειά μου να προσφέρω», ανέφερε.
Ο κ.Ιωαννίδης ανέφερε ότι έχει στεναχωρεθεί πολύ γι' αυτή την εξέλιξη και σημείωσε ότι ο Κώστας Ορφανός κάνει πίσω για να μην κάνει κακό στην παράταξη. Στις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο κ.Ορφανός επέμεινε στους προσωπικούς λόγους και στην πρόθεσή του να είναι κοντά στον κ. Ιωαννίδη, ενώ ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ότι ήταν η καταλληλότερη επιλογή, το «κούμπωμα» του, όπως είπε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια η μητέρα του κ.Ορφανού η οποία νοσηλεύεται ζήτησε από τον γιο της να μην προχωρήσει στην υποψηφιότητά του για να μην έρθει σε σύγκρουση με τον βουλευτή αδερφό του Γιώργο Ορφανό.
πηγή: voria.gr