30 Μαρ 2014

Η Βίβιαν Αργύρη στο συνδυασμό του Νίκου Σταυρογιάννη


Με τον Νίκο Σταυρογιάννη θα κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, η πρωην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, Βίβιαν Αργύρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο συνδυασμό του Νίκου Σταυρογιάννη θα είναι και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Αλέκος Διαμαντάρας. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές...
η ανακοίνωση θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.
Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης, ετοιμάζει μεγάλη εκδήλωση για την ανακοίνωση του συνδυασμού του, στην αίθουσα του εργατικού κέντρου στην πλατεία Διάκου την Δευτέρα 7 Απριλίου.
Διαβάστε την δήλωση υποψηφιότητας της κ. Βίβιαν Αργύρη.
Σε μια ιστορικά κρίσιμη καμπή, για την Πατρίδα μας και τον τόπο μας, κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να αγνοήσει τα μηνύματα της εποχής, για συμμετοχή και προσφορά.
Μετά από ώριμη σκέψη και συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης, που έχω απέναντι στους συμπολίτες μου, αποφάσισα να συμμετέχω σε μια πρόταση ανάκαμψης και ανάτασης του τόπου μας.
Με μοναδικό γνώμονα την προκοπή του τόπου και ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, υπηρετώντας και αναζητώντας τη δημοκρατία , αλλά κυρίως τη συνέπεια λόγων και έργων, ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του Υποψηφίου Δημάρχου Λαμιέων κ. Νίκου Σταυρογιάννη για να γίνει επιτέλους πράξη το όραμά του για ένα δήμο που μας αξίζει πραγματικά.
Είναι πλέον απαίτηση της κοινωνίας για αλλαγή νοοτροπίας στην άσκηση της κεντρικής εξουσίας, αλλά και της διοίκησης του Δήμου μας, μακριά απ’ την καθοδήγηση και επιτροπεία εξωθεσμικών παραγόντων.
Με τη δέσμευση ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ την αλήθεια και την εντιμότητα, με πολλή όρεξη για δουλειά και προσφορά, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση και στην εμπιστοσύνη όλων των πολιτών του διευρυμένου Δήμου Λαμιέων.

Σας ευχαριστώ
Βίβιαν Αργύρη
Εκπαιδευτικός
Πρώην Πρόεδρος ΝΟ.ΔΕ Νέας Δημοκρατίας Φθιώτιδας
 http://www.lamiareport.gr