11 Μαρ 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΜΑΞΙΜΟΥ-ΝΕΡΙΤ

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, Η ΝΕΡΤ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ
Ποιός είναι ο υφυπουργός της κυβέρνησης, που έκλεισε δημόσιο οργανισμό διότι ήταν "άντρο" αναξιοκρατίας ... αλλά αυτό ίσχυε για όλους τους άλλους εκτός από τον παιδικό του φίλο; Ο φίλος του υφυπουργού, γνωστός στα...
μπαράκια της Αθήνας, υπήρξε ειδικός σύμβουλος στο φορέα που έκλεισε, χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο, χωρίς να παραδώσει κανένα έργο  και από πληροφορίες μας ο υφυπουργός δεν τον ήθελε στα πόδια του στο υπουργείο.
Στο "βαρύ" βιογραφικό του καταγράφεται η γνωριμία με τους περισσότερους πορτιέρηδες της Αθηναϊκης νύχτας, ένα χαρτί από το κολέγιο La Verne, το οποίο βέβαια δεν είναι αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, ενημερωτικά το La Verne έχει κλείσει, και "πολλά" ακόμα τα οποία αναγράφονται σε προσωπική του σελίδα στο Linked in και χρήζουν έρευνας.
Ο υφυπουργός, ο οποίος φημίζεται για την τιμιότητά του, και την καλοσύνη του, μετά από πίεση του φίλου του, αναγκάστηκε να παρακαλέσει τον "γίγαντα αποτελεσματικότητας" Γκίκα Μάναλη να του κάνει σύμβαση συμβούλου στη Δημόσια Τηλεόραση.

ΥΓ. 1. Προς το φίλο μας υφυπουργό, στην ηλικία σου επιτέλους πρέπει να αποφεύγεις αυτούς που σε εκθέτουν. Ελπίζω να πάρεις το μήνυμα και να μαζέψεις τον Ραταπλάν φιλαράκο σου πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα γιατί τότε θα τον μαζέψεις υποχρεωτικά από τις ενστάσεις που θα γίνουν.

2. Κύριε Φορτσάκη, ως πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, ως πρώην πρόεδρος της Νομικής Σχολής Αθηνών, ελπίζουμε να μην επιτρέψετε την ανάληψη καθηκόντων στο νέο φορέα από ανθρώπους που δηλώνουν πτυχία που δεν έχουν ή που δεν είναι αναγνωρισμένα από το Ελληνικό κράτος.

3. Μαξίμου, κάποια στιγμή θα προστατέψετε τους θεσμούς;;;

4. Κύριε Καψή, ως ο αρμόδιος, πόσο ακόμα θα απαξιώσεται τη διαφανή διαδικασία πρόσληψης του ανθρώπινου δυναμικού της ΝΕΡΙΤ;;; γιατί δεν αργεί η ώρα που θα δώσετε εξηγήσεις στη βουλή για τα παραπάνω.

5. Κύριε Προκοπάκη, θα γνωρίζεται βέβαια ότι όλοι οι παραπάνω έχουν ηθική ευθύνη απέναντι στον Ελληνικό λαό, εσείς, στην περίπτωση που υπογράψετε είστε υπόλογος απέναντι στη δικαιοσύνη.
http://fimotro.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8083.html