15 Μαρ 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ “ΠΟΤΑΜΙ”…ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ…ΠΗΓΕΣ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!



samaras-theodorakisΜε τις “ευλογίες” του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, και του Μαξίμου φέρεται ο Νίκος Μαραντζίδης του “Ποταμιού” του Σταύρου Θεοδωράκη να έπαιρνε το πράσινο φως για να δημοσιοποιήσει έρευνες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!
Ο Νίκος Μαραντζίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι ....
το πρόσωπο που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα τηλεοπτικά πάνελ(κυρίως στο MEGAλο κανάλι) ως ένα από τα βασικά στελέχη του πολιτικού φορέα “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.
Αυτό που διαπιστώσαμε-μετά από ρεπορτάζ και διασταύρωση πληροφοριών του makeleio.gr- είναι ότι ο προαναφερόμενος “σύντροφος” του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τους καθηγητές που συντονίζουν και οργανώνουν τις έρευνες-δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!
Συγκυρία ή σύμπτωση η Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-που κάνει τον γύρο του διαδικτύου- που δίνει 13% στο “Ποτάμι”; Την συγκεκριμένη δημοσκόπηση συντόνισε ο Επίκουρος καθηγητής κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ο οποίος φέρεται να είναι βοηθός του κ. Μαραντζίδη.
Να ρωτήσουμε τον κύριο Σταύρο Θεοδωράκη μήπως εκτός από την φωτογραφία με τον Κώστα Σημίτη υπάρχει στο άλμπουμ του κανένα ενσταντανέ με τον Αντώνη Σαμαρά;
Σταύρο το “Ποτάμι” σου θα πνίξει τον ΣΥΡΙΖΑ με το…χρίσμα της συγκυβέρνησης;
 http://www.makeleio.gr/?p=70984