8 Μαρ 2014

Γιατί "εξαφάνισαν" σε χρόνο dt την Δρούζα από τον ΣΚΑΪ - Όλο το γαργαλιστικό παρασκήνιο...

Όταν ανακοινώθηκε η επίσημη πρεμιέρα της Δρούζα στο κανάλι του Φαλήρου, κανείς δεν περίμενε τι αναστάτωση θα επέφερε στους εργαζόμενούς του. Η Άννα από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο Φάληρο, απαίτησε πράγματα που... κανείς δεν φανταζόταν. Ας τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή...
Η πρώτη πληροφορία/φάουλ που έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ήταν ότι ζήτησε κατ' οίκον χτένισμα και βάψιμο! Την στιγμή που το κανάλι διαθέτει ένα οργανωμένο team μέσα στο 5οροφο κτίριο του Φαλήρου. Φυσικά αυτή την απαίτηση (που κατάφερε εν μέρη) δεν την είδαν με καλό μάτι τα αφεντικά του καναλιού.

Δεύτερο φάουλ ήταν το ότι πήρε ένα μεγάλο μέρος από τα δημοσιογραφικά γραφεία του 4ου ορόφου με αποτέλεσμα να "στριμώξει" τις υπόλοιπες εκπομπές που και νούμερα φέρνουν στο κανάλι, αλλά και έσοδα!

Τρίτο φάουλ, που ενόχλησε την Χρίστινα Λαμπίρη όπως θα δείτε ΕΔΩ ήταν το γεγονός ότι πήρε το μεγάλο πλατό του σταθμού για να βγάλει την εκπομπή της. Αδιαφορώντας για τους συναδέλφους αλλά και τις υπόλοιπες εκπομπές.

Τέταρτο φάουλ ήταν ότι δεν ήταν συνεργάσιμη. Με κανέναν και με τίποτα. Προκάλεσε αναστάτωση και πανικό σε όλο το κτίριο.

Και τέλος, τα ποσοστά τηλεθέασης 4% έως 6% που έκανε απογοήτευσαν ακόμα και τους πιο καλοπροαίρετους στο κανάλι, με αποτέλεσμα να πέσει η αυλαία χθες, τέσσερις εκπομπές μετά την πρεμιέρα.

Ίσως η εκπομπή της Άννας να είναι η πιο σύντομη στα ελληνικά χρονικά των ΜΜΕ.
Ίσως και αυτή η "σφαλιάρα" να προσγειώσει την Άννα και να την κάνει πιο διαλλακτική και πιο συνεργάσιμη από εδώ και πέρα στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

@neokopos