18 Μαρ 2014

EΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ …ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ

nea dimokratia nd dimoskopisi arxeio 300x187 EΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ...ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗΜε αθλιες πιέσεις και παρασκηνιακους το ιδιο αθλιους πολεμους επιχειρουν να βγάλουν εκτος παιγνιδιου τον Νικήτα Κακλαμάνη τα εξαπτερυγα της πολιτικης ανοιξης.Οχι μονον δεν το εχουν πετύχει αλλα παρα τις εντυπωσεις που επιχειρουν να δημιουργησουν ....
με στημένες δημοσκοπήσεις ο Νικήτας Κακλαμάνης παιζει ακόμη στις πρώτες θέσεις και διεκδικει τις ιδιες πιθανοτητες με τον Αρη Σπηλιωτοπουλο.Αυτη ειναι η αληθεια και γι αυτο εχουν γινει εξαλλοι στην Συγγρου και στο Μαξιμου.
Εκεινο ομως που κανει εντυπωση ειναι πως στο παιγνιδάκι μπηκε και ο ιδιος ο Αρης που κατηγορει τον Νικήτα οτι διασπα την δυναμη της παραταξης.
Πρωτον δεν υπαρχει καμμία παραταξη εαν εννοει την Νέα Δημοκρατια .Υπαρχει η πολιτικη ανοιξη του Σαμαρα που ειναι ευτυχημα για τον τοπο να χασει μηπως φυγει η τουλαχιστον λαβει το μηνυμα.Μην τρελλαθούμε κι ολας που θα μας μιλησουν τα φερεφωνα της πολιτικης ανοιξης για παραταξιακη συνειδηση..
Δευτερον ο Νικητας ειχε δηλωσει μηνες τωρα την προθεσή του γιατι απλούστατα τον ειχε αδειάσει ο Σαμαράς στις προηγουμενες εκλογες οταν εχασε για λιγες ψηφους.Τον αδειασε και τωρα και εβαλε τον Αρη για τον οποιο πιθανοτατα ειχε την χειροτερη γνώμη απ ολους τους βουλευτες της Νέας Δημοκρατιας οπως αλλωστε και ο Αρης για τον Αντώνη.
Μέσα σε αυτο το κλιμα το αγγελικα πλασμένο μην μιλαει ο Αρης για παραταξιακη συνειδηση ουτε ορισμενοι αλλοι δημοσιογραφουντες τελευταία που καθυβριζαν τον Σπηλιωτοπουλο καθημερικά και συστηματικά…
Κατηγορία: politicsnews.