Από την Ιόλη Πιερίδη
Ο Kυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την θητεία του υποσχόμενος χολυγουντιανούς ελέγχους από το ΣΕΕΔΔ (Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης) στο δημόσιο για τα..
ωράρια, τον εντοπισμό κοπανατζήδων κλπ.
Μόνο που η δημοσιοποίηση με εκκωφαντικό τρόπο των τζούφιων αποτελεσμάτων για πολιτική εκμετάλλευση και μάλιστα με την μέθοδο της ανακύκλωσης (rotation) από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, δεν αντιμετωπίζει σοβαρά τα προβλήματα του Δημοσίου που εστιάζοντια στην κακοδιαχείριση (μίζες) για τις οποίες δεν βλέπουμε να γίνεται τίποτε εντυπωσιακό. Το ίδιο και για τις περίφημες ΜΚΟ που έχουν πολλές και μεγάλες προεκτάσεις.
Ποιος όμως είναι ο "Άγγελος Γαβριήλ" που με την ρομφαία του θα τους βάλει όλους στη θέση τους;
Πρόκειται για τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΕΔΔ (ο οποίος είναι υπάλληλος του Υπ. Πολιτισμού) κ. Π. Νομικό.
Ο συγκεκριμένος όπως και οι περισσότεροι παλαιοί σκληροπυρηνικοί πασόκοι αφήνει να εννοηθεί ότι ο οδεύει προς τον ΣΥΡΙΖΑ! Ειδικά στο υπουργείο του Μητσοτάκη η πλειοψηφία των γενικών διευθυντών και διευθυντών είναι κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ερωτοτροπούν με την Κουμουνδούρου. Μ΄ αυτούς ο υπουργός επιχειρεί να μεταρρυθμίσει την δημόσια διοίκηση-το μόνο που καταφέρνει στο τέλος της μέρας είναι να ανεβάζει  selfie στο instagram.
Ο Μητσοτάκης δεν τόλμησε να ακουμπήσει την υπαλληλική ιεραρχία με τους περισσότερους να έχουν αναρριχηθεί επί ΠΑΣΟΚ και Μανιτάκη. Είναι ενδεικτικό ότι κράτησε στην θέση του τον Γ.Γ του υπουργείου Δ. Στεφάνου καθώς και το πλείστον των συνεργατών του Μανιτάκη. Σ΄αυτό το σημείο θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε με ποια σχέση εργασίας βρίσκονται στο υπουργείο οι κ.κ. Άγγελος Μπίνης, υπάλληλος του υπ. Οικονομικών και η κ. Βιβή Χαραλαμπογιάννη, υπάλληλος της Βουλής (και παλαιότερα στο γραφείο Κινητοποιήσεων του ΠΑΣΟΚ(!), που είναι το alter ego του Στεφάνου και ουσιαστικά αυτή που διοικεί το υπουργείο.
Κανείς δεν τολμά να συγκρουστεί μαζί της-ούτε καν αυτοί οι συνεργάτες του Μητσοτάκη.
(Συνεχίζεται...)
 http://kourdistoportocali.com/post/33564/kiriakos