17 Μαρ 2014

O ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

201210261 300x198 O ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ  ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...Ο Αντώνης Σαμαράς εξελέγει με δημοκρατικες διαδικασίες προεδρος του κόμματος.
Η στήριξη που του παρειχε ο Κ.Καραμανλής ηταν ουσιαστική και δέν αμφισβητείται απο κανέναν...

Παραμένουν ορισμένα μεγάλα ερωτηματικά ομως ,τα οποια θα απαντήσει καποια στιγμή, ελπίζουμε ,η ιστορια για το γεγονός οτι ενω εως τις τελευταίες ημέρες
πριν απο την ψηφοφορία ηταν να στηριχθει η Ντόρα Μπακογιάννη και πολλοί …εκτέθηκαν με την δημοσιοποίηση της στήριξή τους,τελικά ηλθε το..μαντατο για τον Αντώνη…
Παρα το γεγονός οτι ο Αντώνης Σαμαράς, ειχε αφήσει τους οπαδούς του κόμματος και την βάση πικραμένους εδω και καιρό μετα την πτώση κατοπιν της προδοσίας του-γιατι περι προδοσιας και αποστασίας προκειται ασχετα εαν το κανουν γαργάρα σημερα στην Νέα Δημοκρατία-της κυβέρνησης Μητσοτάκη ,ολοι τον υποδέχθηκαν θετικα.
Σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, εκπροσωπει στην Νέα Δημοκρατια, μονον την …τάση της πολιτικης ανοιξης.
Γιατι πολιτικα προδωσε τους ψηφοφόρους του, αφου αλλα υποσχέθηκε κι αλλα εκανε και μαλιστα τα υποσχέθηκε με τυμπανοκρουσιες στο Ζαππειο , το οποιο ολοι θυμουνται και γελούν.
Γιατι πολιτικά υπεγραψε καμμια εκατοσταρια νομους, που γονάτισαν τον ελληνικο λαο, που ποτε δεν επεισθει οτι ολα αυτα θα τον οδηγησουν σε διέξοδο και φυσικα επαληθευεται…
Γιατι ενω ειχε πει οτι δέν θα συνεργασθει με το ΠΑΣΟΚ ,το επραξε και μαλιστα εδωσε αμνησια στις αθλιοτητες τους.
Γιατι ενω ειχε ευεργετηθει απο τον Κ.Καραμανλη ,κυνηγησε με πρωτοφανές μισος, μεθοδευση και αγριοτητα τους ανθρωπους του ,απαξιωσε τον ιδιο τον Καραμανλη,εριξε ευθυνες τεραστιες στην διακυβέρνηση της χωρας απο τον Καραμανλη και γενικά…»δαγκωσε το χερι που τον ταισε και ευεργετησε».
Εξ αιτίας αυτής της αυταρχικότητας και του στοιχειου του «ξερολα»,που διαπνεεται αυτος και η παρεα της πολιτικης ανοιξης, η δεξια χωρισθηκε σε τεσσερα, πεντε κομματια και ο ιδιος εφθασε την δυναμη της Νέας Δημοκρατιας στο μικροτερο ποσοστο που ειχε φθασει μεταπολιτευτικα και ενας Θεος γνωριζει που θα την φθασει στις ευρωεκλογες.
Την ιδια τακτικη της αυταρχικοτητας,με την μεθοδο και στοχο την «καθαρότητα»της Νέας Δημοκρατιας γ,ια να μετατραπουν ολοι σε γενιτσαροι της πολιτικης ανοιξης, ακολουθησε και στις δημοτικες εκλογες και στις Ευρωεκλογες.Ετσι θα χασει και τις δυο μαχες και μαλιστα διθυραμβικα.
Η στάση που τηρησε δε, απεναντι σε στελεχη ιστορικα οπως ο Νικητας Κακλαμάνης και νεωτερα οπως ο Τζιτζικώστας,καταδεικνύει σαφώς την αυταρχικοτητα και την ελλειψη του οποιουδηποτε σεβασμου.
Το μονον που θελει και επιδιώκει, ειναι να δημιουργησει ενα δικο του κομμα.
Τελικα θα πετυχει το αντιθετο.Οσο ποσοστό και να πιασει ο Νικήτας Κακλαμάνης πρωτίστως και δευτερευόντος οι υπολοιποι «ανταρχες»,θα καταγραφει ενα ποσοστο που το θελει δέν το θελει ο Σαμαράς, θα διαμορφώσει ενα σκηνικο εσωκομματικης αντιπολίτευσης σε αρχικο στάδιο και διαλυσης της ενοτητας σε δευτερο σταδιο, εως οτου ο Αντωνης παει σπιτι του.
Ο ιδιος ο Σαμαρας, διαμορφωσε σκηνικο εσωκομματικης αντιπολιτευσης, ο ιδιος οδηγει της πλειοψηφια των Καραμανλικων-ραγιαδες με αδιέξοδα οπως ο Αρης παντοτε θα υπαρχουν-στην εξοδο.
Ο Αντωνης Σαμαράς ειναι ο μοναδικό πολιτικος μεταπολιτευτικα που θα μπορουσε να γραψει βιβλιο με τιτλο:»Σταδιακα αυτοκαταστρέφομαι»…Πιθανοτατα να το διαβαζαν και οι εκτος πολιτικης ανοιξης…