31 Μαρ 2014

O ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


download 4 300x167 O ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ  ΤΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΤα νέα στο παρά πέντε των ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών ειναι τραγικά για τη Νέα Δημοκρατια και τους υποψηφίους του Σαμαρά. Παρά τις ίντργκες τις μεθοδεύσεις-στα όρια του νομού αν και το μέλλον θα δείξει τι έχει γίνει αυτήν ...
την περίοδο- οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατιας στις μεγάλες ιδίως πόλεις πατώνουν. Ο Σπηλιωτοπουλος δεν τραβάει με τίποτα. Ο Κουμουτσάκος ειναι ανύπαρκτος και κανεις δεν ενδιαφέρεται γι αυτόν. Ο Τζιτζικώστας καλπάζει και ο Ιωαννίδης πατώνει. Ο Μπουτάρης βλέπει απο μακριά κάπου στον πάτο τον Καλαφάτη. Στον Πειραιά πολυ δύσκολα ο Μιχαλολιάκος θα κερδίσει.
Τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατιας στις ευρωεκλογές κινούνται απο 15 εως και 18% τα χαμηλότερα στην ιστορία της απο ιδρύσεώς της…Το ΠΑΣΟΚ μετα βίας φθάνει το 4%.
Η επόμενη ημέρα για την συγκυβέρνηση θα ειναι εφιάλτης.Ο Σαμαράς προγραμματίζει την επόμενη ημέρα ως..νέο ξεκινημα, με νέα ονομασία κόμματος (ετσι κι έτσι θα φύγουν οι Καραμανλικοί οπότε τι είχε, τι έχει…) με αποκεφαλισμούς ακόμη και δικών του ανθρώπων που δεν τράβηξαν και με ανασχηματισμό και εκλογές…Τίποτε όμως, δεν σώζει την πολιτική άνοιξη….
Κατηγορίες: politicsnews