11 Μαρ 2014

PRESS-GR ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αυτή είναι ολόκληρη η αγωγή από την Μαίη Ζαννή (24 σελίδες!) κατά του Κώστα Μπακογιάννη...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. 

Την Τετάρτη 12 Μαρτίου, ύστερα από δύο αναβολές, πρόκειται να επανέλθει προς εκδίκαση στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η Μαίη Ζαννή κατά ...του Κώστα Μπακογιάννη (και της μητέρας του Ντόρας Μπακογιάννη) για το θέμα της διατροφής στην ενός έτους κόρης τους.
Μια τέτοια αντιδικία ασφαλώς δεν είναι ασυνήθιστη ανάμεσα σε γονείς παιδιών. Εν προκειμένω όμως πρόκειται για τρία δημόσια πρόσωπα με πολιτική δραστηριότητα και μάλιστα στον ίδιο χώρο και επίσης ενόψει των εκλογών του Μαΐου.
Κατ' αρχάς ο Κώστας Μπακογιάννης, νυν δήμαρχος Καρπενησίου, θα είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Ελλλάδας με τη στήριξη της ΝΔ.
Δεύτερον, η Μαίη Ζαννή, που ήταν υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α' Αθηνών το 2012, σήμερα είναι Αναπληρωτής Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ και (όπως αποκάλυψε πρώτο το spirospero.gr εδώ και πολλές μέρες) προορίζεται για υποψήφια με το ευρωψηδέλτιο της ΝΔ, χωρίς από την πλευρά της να υπάρξει οποιαδήποτε σχετική αντίδραση.
Τρίτον, η Ντόρα Μπακογιάννη είναι βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και όπως η ίδια έχει δηλώσει θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής εφόσον της το ζητήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Επομένως και τα τρία πρόσωπα βρίσκονται στο προσκήνιο της πολιτικής και κομματικής ζωής. Γι αυτό και  η συγκεκριμένη αντιδικία -που άλλωστε θα ξεδιπλωθεί και ενώπιον της δικαστικής αίθουσας μεθαύριο το πρωί, αν δεν υπάρξει και νέα αναβολή...- έχει εκ των πραγμάτων δημόσιο ενδιαφέρον όπως προκύπτει από την αίτηση - αγωγή 24 σελίδων που έχει καταθέσει η κ. Ζαννή.και την οποία δημοσιεύουμε ολόκληρη στη συνέχεια: