10 Απρ 2014

Τη Μαρία Γαλανού παρουσίασε πριν λίγο ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας ο Θαν. Γιαννόπουλος. ΦΩΤΟ


1P4102314444Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος παρουσίασε πριν λίγο, στο Καρπενήσι, την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, συμβολαιογράφο κα Μαρία Γαλανού. Στα αξιοσημείωτα, η παρουσία στην εκδήλωση του.....
νυν αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Βασίλη Καραμπά, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Θαν. Γιαννόπουλος.
Στην ομιλία του, ο κ. Γιαννόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στις προοπτικές ανάπτυξης της Περιφέρειας αλλά και της Ευρυτανίας ενώ διαφώνησε με τον χαρακτηρισμό Μπακογιάννη περί «κοιμώμενου γίγαντα». Η κα Γαλανού, από την πλευρά της, επισήμανε ότι είναι τιμή για την ίδια η επιλογή στο πρόσωπό της από τον κ. Γιαννόπουλο να την ορίσει υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας και δήλωσε αποφασισμένη να δώσει τον δικό της αγώνα ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Τόνισε δε ιδιαίτερα τις ανεκμετάλλευτες τουριστικές δυνατότητες του νομού.
1P4102280TTTTTTT
Η κα. Γαλανού δήλωσε : "Να ενημερώσω φίλους και εχθρούς, ειδικά τους τελευταίους, ότι κατά τη τελευταία διετία εμπέδωσα καλύτερα, αν και τον ήξερα, τον κανόνα που λέει ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό. Δικαίωμα του καθενός μας είναι να ασκεί ελεύθερα το εκλέγεσθαι χωρίς να ζητά την άδεια από κανέναν. Να τους διαβεβαιώσω ότι μέχρι σήμερα έζησα τη ζωή μου χωρίς εξαρτήσεις και συμβιβασμούς, το ίδιο και ακόμη περισσότερο θα πράξω υπηρετώντας το δημόσιο αξίωμα το οποίο διεκδικώ."
 http://www.evrytanika.gr