4 Απρ 2014

Ο ερωτιάρης νέος υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας -Παθιασμένοι έρωτες με διάφορες σταρ της χώρας [εικόνες]

Tην ερωτική εκρηκτικότητα του Φρανσουά Ολάντ φαίνεται πως έχει ο διάδοχος του Μοσχοβισί, ο Αρνό Μοντεμπούρ που φημίζεται για τους έρωτές τους με καλλονές και σχεδόν πάντα διάσημες Γαλλίδες.


Παντρεμένος με παιδιά, δεν δίστασε να χωρίσει χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος, προκειμένου να βρεθεί δίπλα σε γοητευτική, πασίγνωστη δημοσιογράφο στη Γαλλία, Δύο χρόνια μετά έστρεψε το ενδιαφέρον του στη φημισμένη ηθοποιό -καλλονή βεβαίως- και έζησε μαζί της. Ο νέος υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας έχει πολλά να τον ενώνουν με τον Ολάντ, πέρα από τον σοσιαλισμό...


Ο Μοντεμπούρ παντρεύτηκε το 1997 την Ορτάνς ντε Λαμπρίφ, πολιτικό και συνεργάτιδα του Εντουάρ Μπαλαντίρ. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά: τον Πολ και την Αντέλ. Το 2010 χώρισαν και σχεδόν ένα χρόνο μετά εμφανίστηκε στο πλευρό του η  διάσημη δημοσιογράφος και πρώην παρουσιάστρια του France 3, Οντρέ Πιλβάρ (φωτογραφία κάτω).



Πέρυσι επίσημη αγαπημένη του ήταν η ηθοποιός  Ελσα Ζιλμπερστάιν, οι εμφανίσεις της οποίας έχουμε πολλάκις απολαύσει και στο κόκκινο χαλί. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μία εκδήλωση που οργάνωσε ο Γάλλος συγγραφέας Μάρεκ Χάλτερ.