22 Απρ 2014

Σε ρόλο Μπαλτάκου ο Χρύσανθος

Μετα τις αποκαλυψεις Μπαλτακου οτι συνομιλει εκτος από ΧΑ και με τους ΑΝΕΛ και την παραιτηση του απο το Μεγαρο Μαξιμου το ρολο του συνομιλητη ανελαβε ο εταιρος εμπιστος του Σαμαρα Χρυσανθος Λαζαριδης. Οπως αποκαλυπτουν σημερα τα parapolitika για το ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ο Χρυσανθος ανελαβε ειδικη αποστολη. Διαβαστε τι αποκαλυπτει το parapolitika.gr


ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ. Ειδικότερα, στον κ. Λαζαρίδη έχει ανατεθεί το οργανωτικό κομμάτι του σχεδιασμού αυτού, για την προώθηση του οποίου ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού έχει αναλάβει:
1 Την προετοιμασία μιας Εθνικής Συνδιάσκεψης, που θα αποβλέπει στη μεταμόρφωση της σημερινής Ν.Δ. σε έναν άλλο πολιτικό φορέα, με άλλο όνομα και πιο πιθανή ονομασία τη «Νέα Ελλάδα».
2 Συχνές επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ! Συγκεκριμένα, το Μαξίμου κρίνει ότι πρέπει να αναζητηθεί φόρμουλα συνεννόησης με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που ενδεχομένως θα μπορούσε να καταλήξει ακόμη και σε κυβερνητική συνεργασία, στην περίπτωση που οι περιστάσεις θα το απαιτούσαν.