14 Απρ 2014

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ -ΝΕΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ…ΑΡΤΣΙ ΜΠΟΥΡΤΣΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ… Ο ΚΟΠΑΝΟΣ….


Οταν η γελοιότητα ξεπερνά και την πλέον νοσηρή φαντασια τοτε γινεται ΄πολιτικη μαλακια.
Σας διαβάζουμε:» Ο Σαμαράς και η νέα Μεγάλη Ιδέα Αριστεροί, κεντρώοι, δεξιοί πρέπει να δημιουργήσουν τη νέα Μεγάλη Ιδέα η οποία θα έχει ως κεντρικό στόχο μια Πατρίδα περήφανη»....
Eαν δέν πρόκειται για τροφίμους του Δρομοκαϊτείου μήπως πρόκειται για μ@λακες;
Δηλαδή, πόσα καράτια μ@λακας πρέπει να εισαι για να δηλώνεις το 2014 τη Μεγάλη Ιδέα;
Προς ιστολόγια λοιπόν της πολιτικης άνοιξης: Δεξιά ή Κέντρο δεν είναι ψευτοδιλήμματα. Είναι υπαρκτές πολιτικές πραγματικότητες και υποδηλώνουν κατι απόλυτα σαφές και ξεκάθαρο. Αντιθέτως τα μορφώματα τύπου …πολιτική άνοιξη δεν πιστοποιούν τίποτα και φυσικά μπορούν όσο θέλουν να μιλούν για μεγάλες ιδέες …αριστερών κεντρώων, δεξιών απο την ώρα που συμμάχησαν με τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ.
Ο όρος μεσαίος χώρος δεν υποδηλώνει κατι σαφές.Υποδηλώνει, όμως πολιτική πρόθεση, κατι σαν το «ελάτε να τα βρούμε», πολύ πιο σοβαρό και πιο εφικτό απο την πατριωτική Ελλάδα νέα Ελλάδα και όλοι μαζι για γιούργια….
Για κανόνες μπερλουσκονικού τύπου και κόμματα δεν δικαιούται δια να ομιλεί ο Αντώνης. Εριξε με τη βοήθεια των διαπλεκομένων τη νόμιμη κυβέρνηση Μητσοτάκη, επικαλούμενος μπούρδες που σήμερα δεν πιστεύει, ενώ έχει δώσει -αν θέλουν κάποια δημόσια συζήτηση για το θέμα τα καρακόλια του Αντώνη να την προκαλέσουν- τα παντα στα διαπλεκόμενα και στους εκδότες νταβατζήδες.
Δεν υπάρχου
Ποιος μιλάει για ισονομία και ισοπολιτεία; Ο Σαμαράς των προσλήψεων των δικων του παιδιών; Ο Σαμαράς της ίντριγκας εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων;ν νικητές της κρίσης. Ο Σαμαράς πανηγυρίζει πάνω σε ερείπια που ο ιδιος δημιούργησε. Τέρμα οι φανφάρες και οι αηδίες.
Ποιος μιλαει για νέο πατριωτισμό; Ο Σαμαράς που χρησιμοποίησε τα Σκόπια για να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τώρα πουλάει και Κύπρο και Σκόπια. Ποιος; O οσφυοκάμπτης της Μέρκελ;
Ποιος ειναι ο νέος πατριωτισμός; O πατριωτισμός του Μπαλτάκου με τις αποκαλύψεις για τις πιέσεις στη Δικαιοσύνη;
Ποια είναι η Νέα Ελλάδα; Ενα προσωποπαγές κόμμα με δυναμική περιπτέρου που ηγείται ο Αντώνης της πολιτικής άνοιξης;
Η νέα κεντροδεξιά δεν μπορεί να έχει αρχηγό τον αρχηγό της πολιτικής ανοιξης. Σαφώς και πρέπει να βγει νέο αρχηγό απο την “ωρα που ο Κώστας Καραμανλης δεν επιθυμεί να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον Αντώνη και την παρεούλα του.
Οι ανόητοι της πολιτικής ανοιξης θέλουν να γράψουν ιστορία και όπως πάντα, θα μείνουν στο περιθώριο. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Αντώνης Σαμαρας να βρεθει στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατιας και μιλάμε για μια παράταξη του 40% και οχι του 18%, που εξ ανάγκης συγκέντρωνε ο Αντώνης. Η ψήφος προς την κεντροδεξια πρέπει να είναι επιλογή, όχι του φοβήτρου της αριστεράς και του Τσίπρα, αλλά θετική ψήφος με ελπίδα. Και ο Αντώνης μια φορά συγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ, με το οποίο δήλωνε ότι ποτέ δεν θα συνεργασθεί και η δυναμική του ειναι εως το 20%…Πρέπει να φύγει…
Κατηγορία: politicsnews.