5 Απρ 2014

Σεξ, νταραβέρια και βιντεοταινίες

aaaΓράφει το Παρατηρητήριο του Lykavitos.gr
Έχει γράψει ιστορία η χουντοδεξιά στην Ελλάδα.
Οικονομική ιστορία εννοώ.
Ποιος έχει ξεχάσει ότι οι εντιμότατοι κύριοι της διαπλοκής έκαναν τα πρώτα τους λεφτά επί δικτατορίας.


Εκεί, στη ζεστή αγκαλιά των αμερικανό-συνταγματαρχών.
Όλοι αυτοί που τώρα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για το βίντεο Κασιδιάρη-Μπαλτάκου, είχαν ανοιχτή γραμμή με τη Χρυσή Αυγή πριν ένα χρόνο τέτοια εποχή.
Μιλάω για συγκρότημα ξηράς και συγκροτήματα Φαλήρου. Κάτι μέρες πριν το σφάξιμο του Φύσσα δεν είχε βγει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου να μας πει ότι μια πιο νορμάλ Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να είναι σύμμαχος της ΝΔ; Χοντράδα…
Αλλά όταν είχαν τον Βορίδη ως πρότυπο και τον Άδωνη ως είδωλο, η απόσταση από τους Μιχαλολιάκους δεν ήταν μεγάλη. Έψαχναν απλώς έναν τρόπο να τους σουλουπώσουν.
Όπως σουλουπώθηκαν οι ίδιοι. Έκαναν τα πρώτα τους φράγκα στη Χούντα αλλά έγιναν λεφτάδες και κύριοι επί ΠΑΣΟΚ για να συνεχιστεί μετά ο ένδοξος δρόμος προς τα εκατομμύρια.
Και μια πουτάνα φέραμε, τι φράγκα, τι Φραγκούλης Φράγκος. Έτοιμο τον είχαν το στρατηγό, με τα τανκς να ζεσταίνουν μηχανές και τα δημοσιεύματα για πραξικοπήματα που να θυμίζουν τις καύλες του παρελθόντος.
Τότε που οι κλιμακτηριακοί διαπλεκόμενοι της σήμερον ήταν σβέλτα παλληκάρια, σκιές που μπαινοβγαίνουν στη γκρίζα ζώνη όπου συναντιέται το παρακράτος με την κονόμα.
Βεβαίως, όταν η διαπλοκή έπρεπε να διαλέξει μεταξύ Σαμαρά και Χρυσής Αυγής, πήρε Σαμαρά. Άλλο η λίρα εκατό και άλλο το εικοσαράκι.
Ο Μπαλτάκος ήταν ο τζόκερ του συστήματος αυτού. Από το σαλονάκι του πιο μεγάλου νταραβεριτζή της κυβέρνησης είχαν περάσει όλοι. Διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες, ρουφιάνοι της πολιτικής και πάσης φύσεως αποβράσματα.
Τα αποκαλυπτήρια με το DVD Κασιδιάρη είναι λίγο πολύ σαν κάτι κυρίους που συναντιούνται τυχαία έξω από το διαμέρισμα μιας μοντέλο-πουτάνας πολυτελείας στο Κολωνάκι.
Γι΄αυτό και τα ρεπορτάζ είναι «φλου αρτιστίκ», χωρίς πολλές λεπτομέρειες για το τι ήταν ο Τάκης και τι έκανε. Κιχ λοιπόν για τον συνέταιρο με την Πόρσε και διάφορα άλλα ανδραγαθήματα. Κιχ και για αυτούς στην κυβέρνηση που προωθούσαν την καριέρα του ΟΥΚΑ γιου.
Μετά τον τσαμπουκά στην Βουλή, ο υιός Μπαλτάκος μπαίνει στο πάνθεον των υιών της ΝΔ. Πριν από αυτόν ήταν ο υιός Ζαγορίτης που τζιμπούκωνε τη Τζούλια στο Πολεμικό Μουσείο, άλλο DVD αυτό.
Σεξ, νταραβέρια και βιντεοταινίες
.