8 Απρ 2014

Ισχυρά ονόματα στο πλευρό του Σταυρογιάννη για το Δήμο Λαμίας

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Στο πλευρό του Νίκου Σταυρογιάννη οι βουλευτές Γιώργος Κασαπίδης και Πάρις Μουτσινάς στην κατάμεστη αίθουσα παρουσίασης του συνδυασμού του για τον Δήμο Λαμίας.

Στις πρώτες σειρές παρευρέθη ο... πρώην Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγός Δημήτρης Γράψας, ο πρώην υπουργός και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Θανάσης Γιαννόπουλος και ο πρώην βουλευτής και Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας με το συνδυασμό του Γιαννόπουλου Μιχάλης Γιαννάκης.

Από το mag24.gr
Ούτε η πλατεία Διάκου ήταν αρκετή για να χωρέσουν όλοι! Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα αλλά και η πλατεία, για να ακούσουν τη διακήρυξη του Νίκου Σταυρογιάννη, για το Δήμο Λαμίας.
Με πρωταγωνιστή τον πολίτη αλλάζουμε, όχι σελίδα, αλλά κεφάλαιο στο Δήμο Λαμιέων, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.
Η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου ήταν πραγματικά πολύ μικρή για να φιλοξενήσει τον κόσμο. Το όνομα του συνδυασμού είναι «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, με τον πολίτη πρωταγωνιστή, για το Δήμο που μας αξίζει».

Παρών και η κα Οικονόμου, δηλώνοντας τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Επίσης ο υποψήφιος για την Περιφέρεια κος Γιαννόπουλος, αλλά και πολύς κόσμος που παλιότερα στήριζαν άλλα στρατόπεδα.