11 Απρ 2014

Οι μπίζνες της Χρυσής Αυγής με τους Γιατρούς του Κόσμου [αποδεικτικά]

Ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, έκανε μια καταγγελία που θα συζητηθεί. Αφορμή η επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στα κοινωνικά ιατρεία των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα.
Χθες, ο κ. Κανάκης περιέγραψε στο NewsIt πως μία ....
ομάδα περίπου 30 χρυσαυγιτών κατά τη διάρκεια πορείας τους που πραγματοποιούσαν στο Πέραμα, κατέληξαν στα κοινωνικά ιατρεία των Γιατρών του Κόσμου.

Ο κ. Κεγκέρογλου είπε σήμερα ότι υπάρχει βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος είναι και επιχειρηματίας και είναι  προμηθευτής της οργάνωσης των Γιατρων του Κόσμου.

Προς επίρρωση αυτών, κατέθεσε δυο τιμολόγια του συγκεκριμένου βουλευτή - επιχειρηματία προς τους Γιατρούς του Κόσμου τα οποία όπως δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας έχουν σταλεί ήδησ το ΣΔΟΕ και διαβιβάστηκαν και στον εισαγγελέα. Πρόκειται για τον Ηλία Παναγιώταρο όπως δείχνουν τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Κεγκέρολγου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ


«Είναι η αποτύπωση του φαρισαισμού του μορφώματος αυτού», είπε ο κ. Κεγκέρογλου και πρόσθεσε: «Η Χρυσή Αυγή  εμπαίζει ακόμα και αυτούς που την πιστεύουν και οδηγούνται να στηρίζουν αυτό το μόρφωμα».
http://www.newsit.gr