24 Απρ 2014

Έκθετος ο Νίκος Δένδιας – Ο Κασιδιάρης έκανε Ανάσταση μέσα στο υπουργείο το



Δήλωση-σκάνδαλο του Κασιδιάρη για την ανεξαρτητοποίηση Αλεξόπουλου: Πολλά τα λεφτά ΆρηΑνάσταση παρέα με ανώτατους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας έκανε φέτος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης προκαλώντας αναστάτωση και ερωτηματικά για τον τρόπο που τελικά χειρίζονται τα στελέχη του ...
εθνικιστικού κόμματος, η ΕΛ.ΑΣ.
Συγκεκριμένα ο κ Κασιδιάρης έκανε Ανάσταση στην εκκλησία στο εσωτερικό του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ενώ στο πλευρό πλευρό του υπήρχαν και συνοδοί του. Αυτό το γεγονός προκαλεί πολλά ερωτηματικά, ενώ έρχεται σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί τον περασμένο Μάρτιο στο μνημόσυνο για τον θάνατο των αξιωματικών της ΔΙΑΣ στου Ρέντη, όπου ο ίδιος βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης, είχε εκδιωχθεί. Αυτή τη φορά όμως έγινε αποδεκτός και μάλιστα από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που παρακολουθούσαν μαζί του την ακολουθία της Ανάστασης.
Η παρουσία του κ. Κασιδιάρη στην εκκλησία έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, σύμφωνα με το vimagr, όχι μόνο στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ αλλά και στην πολιτική ηγεσία της λεωφόρου Κατεχάκη. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα αφότου ο Ηλίας Κασιδιάρης έφθασε στην εκκλησία υπήρξε αλληλοενημέρωση όλων των ανώτατων κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ αλλά και του υπουργείου, προκειμένου να προσδιορισθεί ποια θα είναι η αντίδραση των παρευρισκομένων αστυνομικών. Υπήρχαν συνεχείς τηλεφωνικές επαφές χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα και ο κ. Κασιδιάρης λίγη ώρα μετά την Ανάσταση αποχώρησε ανενόχλητος.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. από την άλλη πλευρά δήλωσε στο Βήμα, χαρακτηριστικά: «η εκκλησία αυτή είναι ενοριακή όμως ανήκει στον χώρο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και είναι ο κύριος τόπος εκκλησιασμού των αστυνομικών. Ορθώς οι φρουροί του χώρου επέτρεψαν την είσοδο στην εκκλησία του κ. Κασιδιάρη και των συνοδών του αφού οι πολίτες επιτρέπεται να εισέρχονται σε αυτήν. Μάλιστα, ενημέρωσαν για την άφιξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής τον αξιωματικό υπηρεσίας. Όμως ασφαλώς τίθεται ζήτημα ηθικής τάξης για τους ευρισκόμενους μέσα στην εκκλησία αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ αλλά και όσους ενημερώθηκαν για την άφιξη του κ. Κασιδιάρη. Ολοι προφανώς γνώριζαν το ζήτημα της δικαστικής έρευνας των μελών της Χρυσής Αυγής αλλά και τις εντολές που είχαν δοθεί στο μνημόσυνο για τον θάνατο των δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ, στις 2 Μαρτίου, οπότε και εκδιώχθηκαν οι κ.κ. Κασιδιάρης αλλά και Παναγιώταρος. Η παρουσία του κ. Κασιδιάρη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ήταν σε μία αμιγώς θρησκευτική τελετή όμως, σε έναν χώρο των ίδιων των υπηρεσιών οι οποίες ερευνούν της υπόθεση της Χρυσής Αυγής».
Παρόλα αυτά όμως η αναστάτωση που έχει προκληθεί είναι τεράστια αφού, όλα αυτά συμβαίνουν στο εσωτερικού του υπουργείου Δημόσιας Τάξης. Στο υπουργείο δηλαδή του Νίκου Δένδια, του ανθρώπου που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα του τόπου στις αρχές του φθινοπώρου όταν ο ίδιος ξεκίνησε τις διαδικασίες κατά του κόμματος της Χρυσής Αυγής και που προσπάθησε να αποδείξει την εγκληματική δράση του κόμματος και των στελεχών της με τις 33 υποθέσεις που έστειλε στη δικαιοσύνη και σχετίζονται με το ίδιο κόμμα που εκπροσωπεί ο Ηλίας Κασιδιάρης.