13 Απρ 2014

Απίστευτο και όμως αληθινό! Έπαιξε σε αγώνα αντί για τον αδελφό του και όταν έγινε έλεγχος… το έσκασε με σκάλα από το παράθυρο




skalaΠοδοσφαιριστής έπαιζε με το δελτίο άλλου ποδοσφαιριστή και όταν του ζητήθηκε να γίνει ταυτοπροσωπία, μετά το τέλος του αγώνα αυτός του έσκασε από το παράθυρο των αποδυτηρίων, βάζοντας μία σκάλα.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο dete.gr  η ομάδα του Κρίνου στον ...
κρίσιμο αγώνα που έδωσε με την Δόξα Χαλανδρίτσας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας παίκτης της αντιπάλου ομάδας έπαιξε με το δελτίο του αδελφού του.
Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Κρίνου ο Μ. Αγγελόπουλος που ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνος δεν ήταν πουθενά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αντ’ αυτού έπαιζε ο αδελφός του Γ. Αγγελόπουλος με τον οποίο μοιάζουν αρκετά.
Στη συνέχεια και ενώ το παιχνίδι είχε λήξει ο Μ. Αγγελόπουλος που ήταν στο γήπεδο μπήκε μέσα στα αποδυτήρια και εμφανίστηκε αυτός αντί του Γ. Αγγελόπουλου που έπαιζε.Όσο για τον Γ. Αγγελόπουλο, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του Κρίνου, βγήκε από το παράθυρο των αποδυτηρίων κατεβαίνοντας από μια σκάλα.
Η ταυτοπροσωπία που είχε ζητήσει ο Κρίνος από την ανάπαυλα του αγώνα έγινε τελικά, σύμφωνα με την εισήγηση του διαιτητή της αναμέτρησης, στο τέλος της συνάντησης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής ο Μ. Αγγελόπουλος που κλήθηκε για την ταυτοπροσωπία εμφανίστηκε μετά από έναν τέταρτο περίπου. Ο Κρίνος ήδη έχει κάνει ένσταση κατά της Δόξας η οποία και κέρδισε τον αγώνα με 1-0.
Οι πρωταγωνιστές του απίστευτου περιστατικού – εφόσον ισχύουν αυτά που υποστηρίζει ο Κρίνος- θα κληθούν να απολογηθούν στην Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αχαϊας. Αν δικαιωθεί ο Κρίνος που είναι αποφασισμένος να κινηθεί και νομικά αν χρειαστεί θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά.
 http://www.makeleio.gr/?p=82078#more-82078