4 Απρ 2014

ΣΟΚ ΕΓΡΑΦΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Βουλευτής Καράογλου και δήμαρχος Λαγκαδά μια σχέση πάνω στο χρήμα !!!

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ
Το City Lagadas News κατόρθωσε να διεισδύσει στο κύκλωμα «αποκάθαρσης» του παρανόμου χρήματος στον δήμο Λαγκαδά και να συλλέξει σειρά από συγκεκριμένα έγγραφα στοιχεία  των ίδιων των εν σχέση «πλυντηρίων».
Όπως θα δείτε σήμερα από το έγγραφο που σας παρουσιάζουμε θα διακρίνετε μια σχέση πάνω στο χρήμα,  μεταξύ του βουλευτή και υπουργού Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρου Καράογλου  και του δήμαρχου Λαγκαδά Ιωάννη Αναστασιάδη …..
Όπως βλέπετε στα δυο έγραφα που σας δείχνουμε σήμερα είναι από την χρηματοδότηση του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης και αποδοχή  του δήμου Λαγκαδά με το πόσο τον 25. 000 . 00 ευρώ,  και έτσι εξηγείτε η συνεχής παρεμβάσεις του βουλευτή  στον δήμαρχο και τα κολλητήρια  μεταξύ τους, και ψηφίστε τον δήμαρχο το καλό παιδί και η επιστολή στην ομιλία του δημάρχου στήριξης του βουλευτή …..
Αφού το αποδέχθηκε από τον φίλο του και βουλευτή ο δήμαρχος Λαγκαδά , φρόντισε να το δώσει στο χωριό του βουλευτή για πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου στα πλαίσια των Ακυλινείων που έγιναν το 2013 και το ποσό δόθηκε και ψηφίστηκε για το 2014 …..
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, και έχουν ακουστεί πολλές περιπτώσεις για διαφθορεύς, και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από πολίτικους, μέσο δήμων , και ότι οι δήμοι είναι η μεγαλύτερες πηγές διαφθοράς στην Ελλάδα ….
Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε τον κύριο Καράογλου ,γιατί δεν επιδοτεί κατευθείαν την ενορία του χωριού του για να διοργανώσει κατευθείαν την εκδήλωση και το κάνει μέσο του Δήμου Λαγκαδά ???
Μήπως αυτό απαγορεύετε κύριε βουλευτά από τον νόμο ????
Το κάνατε και σε άλλες ενορίες αυτό κύριε Καράογλου η γίνετε διαχωρισμός ???
Εμείς μπορούμε να βγούμε και να πούμε 1002 από εδώ από την στιγμή που δεν τα δίνετε εσείς και τα κάνετε μέσο Δήμου Λαγκαδά και του φίλου σας του δημάρχου …..
Δείτε τα έγραφα και θα καταλάβετε τι γίνετε πίσω από τους τοίχους Υπουργείων και Δημαρχείων !!!
Αυτά στην Λεωφόρο Συγγρού  τα ξέρουν που σας παρουσιάζουμε σήμερα ???
Εμείς τα κοινοποιήσαμε πάντως να τα μάθει όλη η Ελλάδα !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΕΓΡΑΦΑ !!!